evus

2 értékelés

Pestszentimre 1. Posta

Ma pl rengetegszer hívtam a Postát és egyszer sem vették fel. Ez gyakran előfordul azon alkalmakkor, amikor telefonon érdeklődnék valami felől. Kevés a nyitott ablak, és bizony gyakran kétszer kell sorban állni. Ha a férjem elmegy befizetni a csekkeket, végig állhat egy újabb hosszú sort, ha megkérem hogy vigyen el egy levelet. Ezért inkább külön járunk postára. Így is-úgy is dupla szívás.
A vámoláson átesett küldeményt kihozták múltkor, kifizettem az összeget a kézbesítőnek, ma egy értesítőt nyomott a kezembe a postás, hogy a vámoláson átesett küldeményért menjek be a postára. Arra nem tudott választ adni, hogy miért nem hozhatta ki, ahogy már egyszer megtörtént a dolog. Miért kell ezért bebumlizni, amikor múltkor működött. Mint mondtam telefont nem veszik fel. Hol van itt az egységes álláspont valamiben?
A kézbesítőnk amúgy kedves, korrekt, és a postán dolgozók többsége is, de ez nem elég. Hatékonyság (is) kéne!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Picúr Cukrászda

Többször jártam náluk már süti, torta és fagyi ügyben is. Ami nagyon visszataszító, hogy a fagyis kanalat úgy kapargatja le a szőke hölgy, mintha minden morzsát sajnálnának az embertől és ez a halálom. Manapság, amikor nem olyan olcsó egy gombóc fagyi. Legalább ne olyan látványosan tenné! Volt hogy már a számon volt, hogy "ott még húzzon rajta egyet, mert maradt még a kanálban valami!"
Drága és szűken mérnek nagyon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely