Leda Molnar

10309201_778468715504864_2164308446482590690_s.jpg

1 értékelés

Dr. Szabó Márta fogorvos

Talán illik azzal kezdenem,hogy nálam jobban kevesen félnek,rettegnek fogászati kezeléstő,és egy jóadag túlzott garat reflexel is megáldott a sors,amint egy műszer a számba kerül azonnal öklendeznem kell,de azzal is tisztában vagyok,hogy oly sok ember van így ezzel.

Kb. 60 perccel vagyok foghúzás után (2 fog bal fent leghátul érdekes gyökerekkel,cisztával,beletörve...)A doktornőnél másodszor jártam,először barátkozós,állapotfelmérős konzultációt tartottunk,egyetlen szóval sem mondott olyan mért nem mentem eddig fogászhoz vagy bármi ilyesmi,pedig több beletört,és lyukas letört fogam van..Ma jött el az első kezelés napja.

Félve mentem,leesett állal jöttem ki.Ma is ahogy a múltkori alkalommal is iszonyú kedves volt a Doktor Nő,és ki ne hagyjam a szintén angyal Asszisztens Hölgy,komolyan mondom ilyen profi szaktudást,összedolgozást,kedvességet soha egyik fogásznál sem tapasztaltam.Köszönöm ezen fórumon keresztül is,hogy fogják a kezem és elindítottak azon az úton,aminek a végén újra egészséges fogak és szép mosoly vár!!!A legjobb fogászat,teljesen páciens barát hozzáállás.Hihetetlen de szinte várom hogy újra mehessek!
Nagyon köszönöm!

Adél
Maglód

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Dr. Szabó Márta fogorvos
Damjanich utca 25, 2234 Maglód