Cs. Erika

Cs. Erika

1 értékelés

Dr. Alföldi Antal fogorvos - Alföldi Dental System Kft

Csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz,
Férjem 1990 óta jár Dr. Alföldi Antalhoz, s szinte azonnal melegen ajánlotta nekem, és megismerkedünk után szinte pár hónappal , 1997-től én is „átpártoltam.”
Az előző hely, ahova jártam, árfekvésben ugyan hasonló volt, de egy általuk elrontott dolgot újra ki akartak velem fizettetni. Alföldi doktor úr nemcsak helyrehozta a hibáikat , hanem felvilágosított, hogy ők garanciát vállalnak, ha az ő hibájukból idő előtt tönkremegy pl. egy híd is. Az évek folyamán
kiderült, hogy ez nemcsak reklámszöveg, hanem valóban így is van.

Dr. Alföldi Antal a szó jó értelmében hivatása megszállottja. Számos barátunkat is hozzá küldtük. Volt egy barátnőm, akit egy hirtelen jött szörnyű fogfájás miatt este 11-kor is fogadott, és végül éjjel kettőkor operálta meg.

A doktor úr biztos kézzel válogatja meg, hogy kikkel dolgozik. Csak jó tapasztalatom volt akkor is, ha esetleg másik orvoshoz kerültem. Az asszisztensnők is empatikusan bánnak a betegekkel. Van olyan asszisztensnő, akivel nagyon meleg, személyes kapcsolatom is épült ki az évek folyamán.

Tehát magas színvonalú szakmai tudással párosuló empátia, és maximális korrektség a jellemző.

Kiemelném még a doktor úr elragadó humorérzékét, művészetekre való nyitottságát, amelyet a váró ízléses berendezése, a falon elhelyezett műalkotások is tanúsítanak. Ez a szép a környezet is hozzájárul, hogy a páciens ne rettegve gondoljon a fogorvosra...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely