Kristóf Krisztián

Kristóf Krisztián

5 értékelés

Morrison's 2

remek a csapat. Nincs átverés, korrekt árak, jó bulik. Az akciók utáni koktéljaik nagyon jók. 9 előtt pedig nincs ellenfelük remek alapozó hely. Munka után érdemes beugrani és kicsit elengedni magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandarin Cafe & Bistro

A hely maga nem rossz, a személyzet kedves. De a konyha nem a legjobb. A hamburgert ne próbáld ki akár, hogy is ajánlják. A hús elveszik az óriás zsemlében és ízben is közepes. Ezért az árért( 1500ft) a pár sarkon belül már kiváló hamburgereket kapni. Viszont van házi sörük, ami talán Kozel vagy valami hasonló és az csak 600Ft \ liter, szóval sörözni megéri betérni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Manga Cowboy étterem

Szerintem nagyon jó hely, csapolt budweiser és a csípős csirkeszárnyak a kedvenceim, de jók a hamburgereik is. A belső egyedi a személyzet nagyon normális. Viszont arra fel kell készülni, hogy mivel nagyon pörög a hely amikor nincs teraszuk akkor sokszor szabad asztal sincs.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pesti Burger és Bár

Nagyon jók a hamburgereik, rengetek új íz, mindenképpen érdemes kipróbálni. Vannak heti különlegességek is. ár érték arányban nagyok jók. A személyzet kedves, egész helynek jó a hangulata. Egy negatívum van csak, még pedig az, hogy a szellőzés nincs megoldva. Még órák múlva is érzed a kabátodon a kaja szagot. Szóval ha ott eszel akkor kell egy váltóruha. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Bodeguita Del Medio

Csodálatos ez az étterem. Olyan mintha egy másik országban lennél. Ha elakarod kápráztatni a barátnődet akkor ne is keres másik helyet. :) Kubai élő zene, koktél show. Nyáron egyszerűen fantasztikus a hely. Ennek persze meg van a másik oldala is, mivel az asztalfoglalás erősen ajánlót. Az étlapon nincs nagy választék, de a minőséggel nincs probléma.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely