Ladislaus

530093_227459917361158_1301837298_n.jpg

4 értékelés

Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet

Nem sok értelmét látom az intézménynek. Néhány teszt és egy elbeszélgetés, aztán beskatulyázzák a gyereket. Kérdés: jók-e azok a tesztek, amelyeket a gyerekekkel elvégeztetnek (minden gyerek ugyanazt a tesztet kapja) és jók-e a kiértékelések, megbízható eredményt adnak-e?
Unokaöcsémet is ipariskolába akarták küldeni, a gimnáziumot úgy festették le neki mint elérhetetlen álmot... egy "ilyen" gyerek számára. Aztán ez az "ilyen" gyerek, akiben nem sok fantáziát láttak, csakazértis összeszedte magát, felvették gimnáziumba, ahová már második éve jár jó eredménnyel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Müller Drogéria

Alapvetően szeretem a Müllert (a Corvin Plázába járok), tényleg óriási a választék, az eladók kedvesek és készségesek, nemcsak mutatják, mit, hol találok, hanem oda is visznek a polchoz és segítenek választani. A pénztárakkal baj van, mindig hosszúak a sorok. Legutóbb az előttem álló 160 ezerért vásárolt és valami "kaparós sorsjegy-szerű' kuponokkal fizetett, mire azt egyenként (2 ezer Ft-os tételekben) lekaparták, lehúzták... később számlát is kiállítottak minden egyes darabról... hát... beleőszültünk... :(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Molnár Csaba plasztikai és lézersebész Debrecen

Dr. Molnár Csabához ajánlásra mentem.
Korrekt, egyenes orvos, ellentétben a szakmabeli kollégáival, akik csak a zsebüket akarják megtömni. Nem beszél rá a műtétre, pontosan tájékoztat, mire lehet számítani és ha baj van, biztosan nem hagy cserben.
Orrplasztikám volt nála, az eredmény kitűnő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész

Férfi mellplasztikán voltam dr. Kelemen Ottónál. Ún. "zsírmellem" volt, amelyet már nagyon utáltam, strandra sem szerettem már járni a beszólogatások miatt. A műtét remekül sikerült, nagyon nagy kő gördült le rólam. Empatikus orvos, bizalomgerjesztő hely, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely