Csincsy

25 értékelés

Media Markt

Tegnap vettünk egy mosogatógépet. Az árukiadásra egy picit várni kellett, de segítettek betenni a kocsiba, és előtte a pénztáros lány is nagyon kedves volt! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Prima-Protetika

Nemrég vásároltunk itt, az eladó hölgy kedves volt, és segítőkész. Meg is találtuk a megfelelő terméket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Otthon Centrum

Lelkiismeretes, talpraesett ingatlanosok. A hitelközvetítő hölgy szintén jól tudja a dolgát. Mindig azt a megoldást találja meg, ami az ügyfélnek a legjobb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

ElektroOutlet

Bár a város szélén van az üzlet, abszolút megéri kimenni. Mi eddig bármit vettünk ott, nem volt semmi baja. TV 2 db, LCD monitor 1 db, házimozi rendszer 1 db... Évek óta vásárolunk ott. Mindig elégedetten távoztunk, és a pénztárcánk is jól járt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöldkert Vendéglő

2013. augusztus 23-án tértünk be ide vacsorázni a Párommal, nyaralásunk utolsó napján. Sajnálom, hogy korábban nem vettük észre az éttermet, mert nagyon tetszett mindkettőnknek. A vacsora finom volt és bőséges, a kiszolgálás udvarias, figyelmes. A limonádé tökéletes. Sőt, még zenekar is volt. :)
A pincér mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Kaptunk szúnyogriasztót és gyertyát, fizetés után pedig finom házi pálinkát. A hölgyeknek (félidőben csatlakozott hozzánk egy másik pár) mézes változat járt, ami szerintem szintén egy kedves gesztus volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Békéscsabai Állatorvosi Rendelő és Patika

Akárhányszor jártunk itt, mindig segítőkészek voltak, és megfelelő ellátásban részesítették az állatainkat (kutya-cica). Még éjjel is!! A doktor úr rutinos, kedves. Mindig ellát jó tanácsokkal is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Siroki vár

A felújítás óta sajnos még nem voltunk a várnál, de nagyon szeretjük a Párommal együtt. Mindig szívesen megyünk, és jókat túrázunk a környéken is. Az aljánál található kempingben szoktunk megszállni. Volt olyan, hogy egy nap kétszer is felsétáltunk. Megéri! :) Szép a kilátás, jó a levegő. Ha éppen programok vannak, azok is jók szoktak lenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Halcentrum Vendéglő

Régebben a munkám miatt elég sűrűn jártam ide ebédelni. Ha délután 3-kor jutottam el, akkor is volt még választék. Jó helynek tartom, finomak az ételek, egyáltalán nem menza ízvilág. A szakács és a felszolgálók is kedvesek. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

NAV Békés Megyei Adóigazgatósága - Békéscsabai központi ügyfélszolgálat

Nyilván nem az ember kedvenc helye az adóhivatal, de attól még az ott dolgozókkal nincsen semmi bajom. Akármilyen ügy miatt mentem eddig, egy kivételével mindig kedvesek, és megértőek voltak. Néha kicsit sokat kell várni, de ha sorra kerül az ember, akkor már gördülékenyen megy az ügyintézés. Egyszer elbambultam a sorszámomat, de akkor is normálisan foglalkoztak Velem. Csak viccesen megjegyezte az Úr: "Jó reggelt! :)"

Hasznos ez a vélemény? Igen

Békéscsaba 2. Posta

A dolgozók kedvesek, segítőkészek. Előfordul bizonyos napszakokban, hogy akár negyed órát is sorba kell állni, de emiatt nem annyira bosszankodom, mert 2 vagy 3 ablaknál lehet általában ügyet intézni (4-ből), és a vasútállomás, illetve a buszpályaudvar miatt gondolom sokan járnak ide. Nekem meg ez esik útba hazafelé, és nem kell a parkolásért sem fizetni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Siroki vár
Vár út, 3332 Sirok