Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Ú. András

Vélemények, értékelések (1)

Panel Plast Kft.

Értékelés 2014. 02. 28. 18:06
Meglepődve olvasgatom itt a vegyes, vagy inkább negatív véleményeket.
Nálam kb 1 hete fejezték be a munkálatokat és nem jut eszembe semmilyen negatívum. Minimális késés az volt, de időben értesítettek róla, és egyáltalán nem a világ vége, ha pár nappal később kerülnek a helyére az ablakok, szóval én 1-2 nap csúszást nem tartok negatívumnak, mivel én is a szolgáltatóiparban dolgozom, tudom, hogy más ügyfelek miatt is lehet csúszás, mert pl olyan dolog jön közbe, amire nem számítottak, így borulhat az egész nap.
Felmérés gyorsan ment, szerződéskötéskor kérésük nélkül adtam a végösszeg felét, mert tudom, hogy így működik, és mivel irodájuk is van, nem gondoltam, hogy elfutnak.
Beépítés: panel lévén elég gyorsan ment. Kijöttek, kikapták, új ablakok a helyén, semmi bénázás. Szerelők jó fejek, fiatalok, kulturáltak, normálisak és még a felajánlott szíverősítőt sem fogadták el, mert még mentek tovább dolgozni - nagyon helyes :)
Lehet, hogy a többiek másik csapatot fogtak ki, vagy nem tudom, mi lehetett a probléma, de nálam minden rendben ment.
Mint mondtam, szolgáltatóiparban dolgozom én is, sőt, voltam ügyfélszolgálatos is... az évek folyamán rájöttem, hogy igen, mindig az ügyfélnek van igaza, de azért találkoztam jó pár kukacoskodó, szőrszálhasogató, nekisemminemjó ügyféllel, úgyhogy szerintem ez egy kölcsönös dolog. Én ajánlom őket másoknak is (sőt, ha minden jól megy, akkor főnökömhöz is mennek 1 hónap múlva), szóval ha nem lennék elégedett, akkor nem ajánlanám...főleg főnökömnek :D
Üdv: András
  • elismerés