K. Zsolt

photo.jpg

14 értékelés

Coop

Mivel COOP - Az egész környék egyik legdrágább üzlete. A polcok egyre üresebbek, választék nincs. A Magyar termékeket bojkottálják. Nem véletlen, hogy gyakorlatilag egyre inkább vásárló mentes, kong az ürességtől. Az árai olyanok, hogy érdemesebb felutazni Veszprémbe. Messzire el kell kerülni. Abszolut kihasználja -- mint minden COOP - a monopol helyzetet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Mivel COOP - Az egész környék egyik legdrágább üzlete. A polcok egyre üresebbek, választék nincs, bár az almádi Coopok közül még itta aránylag van árukészlet. A többi, mint a Coopokra, itt is igaz. Nem véletlen, hogy gyakorlatilag egyre inkább vásárló mentes. Az árai olyanok, hogy érdemesebb felutazni Veszprémbe. Messzire el kell kerülni. Abszolut kihasználja -- mint minden COOP - a monopol helyzetet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

A COOP-okat helyben messze felülmúlja. Almádi viszonyokban a legjobb. Az itteni, aránytalanul magas árakkal dolgozó Coop-ok helyett ide érdemes bejönni, és még a hazai termék is több és magasabb színvonalú, mint a helyi Coop-okban. Persze, távolabbi viszonyokban inkább a CBA-t vagy a Tescot javaslom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Coop, a monopol helyzet teljes kihasználásával. A környéken a legdrágább, megcsappant árukészlettel. Ki kellene lépniük a Coop hálózatból - mondjuk CBA-ba. Messzire el kell kerülni. Érdemes kicsit továbbmenni, és Veszprém, mondjuk kis Tesco vagy Almádi Penny - ezek vannak legközelebb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Porció Étterem

Addig jó is, míg nem Szép kártyával fizetsz... onnantól már leszólnak a hátad mögött, és ha még panaszkönyvet is kérnél, megtagadják vagy ők akarják megmondani, mit írj bele. Fültanúja voltam. Több vendég fel is állt. Nem tudom, az érintett bejelentette-e a Fogyasztóvédelemnek, de érdemes lett volna. Arrogáns, nagyarcú, és meglehetősen utálják, lenézik a kispénzű és szép kártyás fizetőket. Na, ezek miatt csak 1 lehet... Azóta nemhogy itt, de még a szemben lévő dohányboltjukban sem vásárolok, és nem is javaslom. Ja, és az egyik tulajdonos még telefonálgat is vezetés közben, leszarva más közlekedőket, meglehetősen arrogáns, amolyan... - na de ez máshova tartozik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Club Aramis Disco & Pub

A szórakozás, discot nem tudom, ez a része nem is érdekel... Ami viszont lényeges: A környéken biztosan a legjobb a hamburger, nyáron, amikor sok helyen van, akkor is a legjobbak közé tartozik - Fűzfőt is beleértve. Nagyon jó a melegszendvics és a pizza is - a kiszolgálás viszont nagyon kedves, jó...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zóna Étterem

Önkiszolgáló, amolyan menza szerű - épp ezért a menü adott, kettő közül választható. Ettől függetlenül a kaja valóban finon volt és a kiszolgálás kedves és jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Eszméletlen drága és talán épp ezért, mivel kevés a vásárló, a választék sem vásárlóbarát. Amolyan Coopos...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pufi Pékség

Néhány pékáru finom, viszont a pénzéhségük és egyéb jelentősebb pékség hiánya miatt irreálisan drága, továbbá feltehetőleg emiatt nincs Erzsébet elfogadás, és a bankkártyát sem fogadják el. Az azonnali készpénz a nyerő, és mivel javarészt csak kártya van nálam, inkább máshol vásárolok. Alkalomadtán sokkal jobb megoldás a Lipóti pékség.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lipóti Pékség

A legjobb pékség a környéken, bár nem helyben sütnek, a termékek nagyon finomak - és forgalmazzák a Cserpes termékeket is! Elfogadják a bakkártyát. Hátránya talán, hogy a péksütemény kevés, de ez is érthető, mert késő délutánra ami nem fogy el, rajtuk maradna. A kiszolgálás kedves.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely