Solymosi Mária

Solymosi Mária

11 értékelés

Ági Fodrászat

Nekem azért vált be, mert igen hosszú a hajam, és Ági pikk-pakk levágja a végeket, nem kell egy órán át ott időznöm. Amellett, hogy hosszú, nehezen fésülhető is-más fodrász le akarta tövig vágni, mivel 1 órán keresztül fésülte, és beletörött a fésűje, de Ági még a fésülést is gyors megcsinálta!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadász cukrászda

Én, mint válogatós édességmániás és az összes cuki ismerője elmondhatom, hogy Kispesten ez a legjobb. Mindig van valami újítás, és a cukrász ki szokta kérni a véleményem! Mindig van ingyenes kóstoló normál ill. diabetikus termékekből. Sehol nem ilyen kedves a cukrász, mindig van hozzám egy-két jó szava, mondata.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Koller bácsi Cukrászdája

Semmi extra - átlagos felhozatal, hétköznapi ízvilág. Ehhez képest aránylag magas ár. A fagyi pl. íztelen. Rossz a nyitvatartása is, többször láttam zárva mint nyitva, de már nem is járok oda, szóval mindegy.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hópehely cukrászda és fagyilabor

Nagyon drága, és annyira nem finom, amennyire drága. A mosdóban 1.5 évig nem volt tükör. Az eladók hűvösek. Mégis szívesen járok oda, de csak üdítőzni, mert van külső része, ahova ki lehet ülni nyáron. A levendulatortát ajánlották, majdnem hánytam tőle.

Hasznos ez a vélemény? Igen

La-Guna Étterem & Pizzeria

Meglepően finomak a halételek! Nem néztem volna ki belőle, de maximális pontot adok, bár a design elég vicces. Ez a lila szín kicsit sok, viszont nem ez a lényeg, hanem az ételek minősége. A desszert is csúcs volt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nótafa Vendéglő

Állandóan tele van, ami nem csoda, mert hatalmas adagokat adnak, amit senki nem tud megenni, így állandóan csomagoltatnak. Rengetegszer voltam ott, de meguntam, mert kevés a választék a vegáknak. A kerthelyiség felülmúlhatatlan!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei Köki Terminál

Iszonyatosan drága, amit senki nem vesz észre, ugyanis kicsik az adagok, és ezért kevésnek tűnik az áruk is. Holott ha normális adagot adnának, rögtön látszana, mennyire túlárazottak más helyekhez képest. pl. a capuccino 1 dl, olyan áron, amiért másutt 2 dl jár. Némelyik kávénak csak a megnevezése extra-az íze hétköznapi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kispesti Halásztanya Étterem

Ha jót akarok enni, nem oda megyek, az tuti. Viszont van cigányzene és szép nagy kert. Mint a halételek ismerője, azt kell mondjam, nem valami nagy szám, más, nem halételre specializálódott hely túltesz rajta.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Libri KÖKI Terminál Könyváruház

Nagyon szeretem, mert egybeépült a kávézóval. Két örömforrás egy helyen-csak ínyenceknek! Az is jó, hogy kétszintes. Néha nehezen találják meg, amit keresek, de alapvetően minden oké a hellyel. akciókat hiányolom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ulpius-Ház Könyvesbolt

Ez a legjobb könyvesbolt az egész városban! Itt lehet legolcsóbban hozzájutni a könyvekhez, ugyanis folyamatosan vannak akciók. Rendszeresen féláron jutok hozzá mindenhez, és a vásárlás végén kupont, ajándékot stb. adnak. Itt a legkedvesebbek. Ha otthonhagyom a törzsvásárlói kártyám, az se baj. Csak náluk vásárolok könyvet-és sokat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely