Turi Bálint

Turi Bálint

1 értékelés

Brendon babaáruház, Székesfehérvár

A vélemény: negatív.
Az eladók lehet, hogy kedvesek, de a hozzáértés hiánya szembetűnő. Ha valamilyen termékről részletesebben kérdeztünk, a dobozt kezdték el olvasgatni, pedig ezt mi is meg tuidjuk tenni...
Korlátozott a lehetőség pl. egy babmérleg kipróbálására.
Három hetes babánk van, és az elmúlt egy hónapban legalább százezer forintot hagytunk a székesfehérvári üzletben.
Történt, hogy szerettünk volna visszacserélni két, egyenként 1999 ft értékű terméket azt követően, hogy azokat téves tájékoztatás után vásároltuk meg. Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy a dobozt nem őriztük meg, így nyilván jelentősen csökkent a visszacserélés esélye. Ennek ellenére bíztunk abban, hogy törzsvásárlói mivoltunkból adódóan gyakorolnak némi méltányosságot. A bolt vezetője arra hivatkozott, hogy doboz nélkül nem tudják eladni a terméket. Ez nyilván érthető, de nem voltunk abban a helyzetben, hogy bizonygassuk: egy eladótól kapott téáves tájékoztatást követően vettük meg az adott árut, így nem gondoltunk arra, hogy egy csekélyebb értékű termék dobozát megőrizzük. (Egyébként magát az árut haasználat nélküli állapotban visszavittük az üzletbe.)
Amikor pedig megpróbáltunk érvelni az elmúlt hetekben a boltban elköltött jelentősebb összeggel - ami egyébként a törzsvásárlói kártya alapján ellenőrizhető lett volna -, csupán egy mosolygás és egy "Sajnálom!" volt a válasz.

Összefoglalva: hiába vagy törzsvásárló, méltányosság nincs! Egy doboz miatt a cég végül nem veszítette el 4000 forintját, egy kisbabás család hűségét és bizalmát azonban igen!

Mától más bababoltban szerezzük be, ami kell. Mert a Brendon lehet, hogy piacvezető, de közel sem az egyetlen üzlet a piacon! Mindenféle reklám nélkül javasoljuk mindenkinek az alapos körültekintést e téren!

dr. Turi Bálint és családja

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely