K. Lili

K. Lili

4 értékelés

Vinyl Grafik Stúdió

Mindig igyekeztek segíteni, de sajnos nem kaptam választ a kért ajánlatra. Sajnos a recepciós először nem értette mit szeretnék, ezért eléggé lekezelő módon reagált a kérésre, pedig az ő érdekük lenne, hogy tőlük rendeljek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Humanic

Egy férfi pénztárcát vásároltam karácsonyra a férjemnek, megkérdeztem az eladót, hogy ha nem tetszik az ajándék akkor vissza lehet-e hozni, erre a válasz:
"Mi ne tetszene egy sima fekete pénztárcán? De ha januárba hozza vissza, akkor már én úgy is szabadságon leszek, majd más kezeli az esetet."

Szerintem felháborító viselkedés, mert fekete férfi pénztárcából is rengeteg féle van...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Aréna

Borzalmas! Egy korai vetítésre mentem 2 hónapja, a film végén nem kapcsolták fel a villanyt és miután leestem lépcsőn a jegykezelő nem segített semmit és sötétben kellett vérző lábbal mondhatni négykézláb kimásznom a moziteremből. Azóta se tudok ráállni kényelmesen a sérült lábra, én szégyelltem magam a jegyszedő fiú helyett és nem kértem panasz könyvet, de ezt már nagyon bánom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eker Gyros Török Étterem

Mindig amikor ide megyek segítőkészek és gyorsan kiszolgálnak. A gyros friss és az étel tiszta, ajánlom a gombás, spenótot a főtt ételek közül. A pisztáciás baklava különleges, máshol csak csokis meg diós szokott lenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely