Zádor Marianna

10268724_10203280481666725_2584371937334917324_t.jpg

4 értékelés

Terminál Optika

Precíz vizsgálat, szakszerű tanácsadás, szolgálatkész, kedves és türelmes kiszolgálás, és ami nem elhanyagolható: megfizethető árak! Csak példaként: két szemüveget tudtam vásárolni azon az áron, amiből eddig egy alig jött ki máshol. A minősége tökéletes. Köszönöm!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lalibela Étterem

Kellemes hely, udvarias és gyors kiszolgálás jellemző. Újdonság a korlátlan fogyasztás, nagyon jó áron, így kiszámítható költségek. Bőséges választék, jó választás lehet baráti társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Biolage Hajvágószalon

Ebben a hajvágószalonban olyan frizurát kapsz, amilyet elképzeltél magadnak. Minőségi anyagokkal dolgoznak, itt valóban a vendég az első. Ha fáradtan érkezel, finom kávét készítő automata áll rendelkezésedre. Kedves, hozzáértő csapat. Ha kedved tartja, a szoláriumot is kipróbálhatod.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zuglói Sóbarlang és Természetgyógyászati rendelő

Egy hely, ahol nem csak gyógyulhatsz, hanem az egész napi stressz után ellazulhatsz a Sóbarlang csendjében, miközben a só végzi jótékony hatását, erősíti immunrendszered, tisztítja a légutakat. Számomra maga volt a csoda, amit megtapasztaltam. Krónikus köhögésem már az első alkalom után csökkent! A Sóbarlangon túl, hozzáértő szakemberek segítenek - Rád szánva az oly fontos IDŐT - hogy megoldást találjanak egészségügyi gondjaidra. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely