Berecz Andi

154477_726391744054656_551480898_n.jpg

3 értékelés

Mocco Kávézó és Étterem

Az ételek minőségével volt probléma!Erőlevesbe a hús színe, MÁS volt a megszokottnál,íze ehetetlen.Ráknak az elkészítését a szakács nem sajátította el.Kiszolgálás visszafogott,kedveskedő volt.Többen voltunk,de az volt az érzésünk,hogy tanuló szakács van benn a konyhán.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Duna Party Vendégház

Születésnapomra(jan.) kaptam ajándékba ide 2 éjszakát.Imádtam!Miért?Közel van Budapesthez,de mégis távol a város zajától,koszától.
3 db- 8 személyes nagyon igényes,szépen berendezett faház található a területen,távol egymástól elhelyezve.Biciklizésre, vízibiciklizésre,kirándulásra,grillezésre,sütögetésre van lehetőség.Óriási nagy elkerített zöldterület,röplabda rész,kisebb játszótér,ideális gyerekekkel.
Közvetlenül a Duna partján van.Bulizásra nagyon jó lehetőség volt,mert szomszédok,szomszéd házak nem voltak és elég távol a másik faház,hogy őket sem zavartuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cadran Pizzéria Pub

Nemrég jártam itt,soha nem hallottam a helyről.a pincér aki kiszolgált minket(10-12fő)kedves volt,közvetlen.Nem nyomulós,de mégis ott volt amikor kellett.A hely nagyon igényesen és hangulatosan van berendezve.Remekül eltalált "félhomályos" világítás,sötét bordó bőr kanapé,fa,könyvek,régi antik tárgyak,mindamellett fiatalos és vidám!Az ételek tényleg fantasztikusan elkészítve!Pizzájuk isteni és minőségi alapanyagokból,harmonikus ízekkel!Mindenkinek ajánlom,aki arra jár!Az árak igen barátiak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely