Kovács Mónika Niké

1621776_1505668302992773_1668103331_n.jpg

1 értékelés

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Két és fél, 11, 13 és 15 éves lányaimmal, keresztlányaimmal voltunk kint nyáron többször is. A nagyok nagyon élvezték a csúszdát, és a hullámmedencét. A kicsi először megijedt, aztán a forgómedencében már Ő is nagyon jól érezte magát, illetve a csúszdás kismedencék nagyon tetszettek Neki.

Ami nekem nem szimpatikus, hogy a zuhanyzón és a kellemetlen szagokat árasztó mellékhelyiségeken keresztül kell átverekednünk magunkat, hogy bejussunk az uszodatérbe. Ez biztos nem általános, de nálunk a nagylány folyamatosan elhagyta az órát (gyenge volt nagyon a kapocs rajta), amivel a szekrényeket lehet nyitni, ami azért kellemetlen, mert így bárki könnyedén hozzá tudott volna férni a személyes holmijainkhoz. Illetve ami még nekünk kicsit negatív volt, hogy a hullámmedencék és az élménymedencék nem folyamatosan működnek, ki kell várni az órákat, vagy fél órákat a pár percnyi "élményért". A nagyoknak is nehezen, de a kicsinek főleg nehezen lehet elmagyarázni, hogy várni kell a hullámokra (hiszen ezért jöttünk, ezért váltottunk jegyet).

Összességében jól éreztük magunkat.

Én amit még szívesen látnék (nem csak itt), olyan mellékhelyiségeket, amiket csak kisgyermekek használhatnak, s amik természetesen folyamatosan tisztán vannak tartva.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely