Demeter Zsuzsanna

1236719_656905990988296_1004647393_n.jpg

5 értékelés

Tropicarium - A cápás állatkert

Minden évben megyünk, mert a gyermekeim nagyon élvezik. Kellemes kikapcsolódás. A ráják simogatását sosem lehet kihagyni! Aki még nem járt ott , mindenféleképpen menjen el. Megéri! Nem lehet megunni! Mindenkinek ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház Étterme

Kedvencünk! Családostul szeretünk menni, mert amíg kicsik voltak a gyerekek a játszóház, tökéletes időtöltés volt nekik, amíg bevásároltunk. Most már, hogy nagyobbak, velünk próbálják ki és nézik meg a sok új lehetőséget, bútorokat. Ha kiürül a pocak, még a speciális diétájukhoz is kapunk megfelelő meleg ételt.
Sosem jövünk el, üres kézzel :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

Mindig télen vagy kora tavasszal látogatjuk meg. Sok lehetőség rejlik a sok csúszdában és a medencékben. Nekem a kedvencem a jakuzzi, míg a gyerekek élvezik a csúszdákat, és pihenhetek egy kicsit. Tiszta öltözők, meleg étel, és szaunák. Mi kell ennél több,egy jó kis kikapcsolódód délutánhoz?

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Keleti

Sosem tudok ellenállni a csirkeszárnyaknak és a káposzta salátának!
Kedvenceim közé tartoznak, de a szendvicseik is mindig frissen készülnek, és a poharadat is újra töltheted még egyszer. Szerintem szuper, gyors étterem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

A legjobban a zöldségeik miatt dicsérném ezt az üzletet. Kiváló minőségű és árú zöldségek és gyümölcsök kaphatóak. Kedvesek az eladók , és segítőkészek. És ami nagyon jó hír nekünk, hogy újra lehet bank kártyával fizetni :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely