Túri Lejla

1476605_671062599583915_1317121209_n.jpg

6 értékelés

Nyíregyházi Állatpark

Nagyon szép és tiszta körülmények. Rendes segítő kész személyzet! Nagyon szépen és rendben van tartva mindegy egyes része. Aki szépet és ritkaságokat szeretne látni az biztosan megtalálja neki való élményt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Apartmanpark és Kemping

Élmények kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenki megtalálja azt amire neki szüksége van. Rendes és korrekt személyzet. Tiszta és rendezett környezet. Csodálatosan sok élmény egy "kicsike" kis helyen. Több fürdő is vehetne példát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont

Mikor voltam a családdal akkor ne volt semmi féle felújítás. Akkor nagyon meg voltam elégedve mindennel. Nagyon szép és látványos elemekkel vannak feldobva a "falak". Csodálatos időtöltés volt számunkra, többször is elmennék szívesen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csúcsforma Személyi Edzőterem

Egyszer egy nyereményjátékon vettem részt és onnan ismerem őket. Nagyon jó szakemberekkel lehet együtt dolgozni. Értik a munkájukat.Ők világítottak rá a mozgás fontosságára. Segítettek jó irányba terelni a dolgokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sörpince Vendéglő

Nagyon szuper egy hely. Nagyon rendesek és oda figyelnek (személyzet), hogy még véletlenül se várakozzunk feleslegesen! Gyorsak és pontosak. Hangulatos . A személyzet tud kedves és mosolygós lenni.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Nyáron voltam. Nagyon tetszett a környezet. A sok terület ahová le lehet telepedni. Mindenkinek meg van a maga szája ízének a világa. Picitől az idősig, mindenkinek kitaláltak valami kis izgalmasat egy napra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely