B. Tamás

B. Tamás

3 értékelés

Morrison's 2

Pénteken jártunk a barátnőmmel a szórakozóhelyen, már egy jó ideje nem jártunk ott, nagyon tetszett a két felújított tánctér, a kiszolgálás első osztályú volt, ezt külön köszönjük Szilárd nevű Mixerüknek, 10 elsőosztályú koktélt fogyasztottunk, és megúsztuk 5000-ből. Köszönet a helynek és Szilárdnak, jár az öt csillag.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barlangfürdő Miskolctapolca

Ha sikerül is kabint találnod 20 perc várakozás után, hogy átöltözz megint keresgélhetsz hogy betett egy szekrénybe a cuccaid. Hideg a víz ami 30 fokosnak van hirdetve... az igen alul méretezett "élmény" medencében ilyen belépő ár mellett miért csak 50 percenként kapcsolják be 10 percre a "pezsgést" bejutni esélyed sincs mert akik bírják a hideg vizet azok a következő 10 percet is kivárják. A legnagyobb csalódás a "gyorséttetem" , se nem gyors, se nem étterem!!! Túl drága a silány minőséghez, a hely nívóját rombolja. Az egyik folyosó egyenesen életveszélyes, lejt a folyosó és nagyon csúszik, az ott létünk alatt többen dobták majdnem hanyatt magukat, egy néni el is esett, csak a szerencsén múlt hogy senki nem sérült meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ramada Balaton Hotel

Három felejthetetlen napot töltöttünk el a párommal, a szálloda gyönyörű, korszerű és tiszta. A személyzet bármiben a segítségünkre volt, és mindent meg is oldott. Csak reggeli volt a csomagunkban, de rendkívül sok étel közül lehetett választani, jó minőségű ételek voltak, leszámítva a kávét. A wellness részleg jó volt nagyon, egy hátránya a nagyon kicsi pezsgőfürdő. Ezt leszámítva kitűnő választás volt és ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely