Rozália

Rozália

3 értékelés

Reál üzlet (Textom Kis és Nagykeresk. Bt.)

Jó napot kívánok.
Az imént voltam az üzletükben,és kellemetlen emlékkel távoztam.
Burgonyaszirmot szerettem volna venni,de a kasszánál derült ki,hogy a termék,amit annyiért láttam nincs és mögé más kiszerelésű lett pakolva,aminek nem volt feltüntetve az ára,ezért hittem azt,hogy az a termék annyiba kerül,és nem lett felajánlva,hogy elvihetem annyiért,pedig kellett volna,de mindegy,mikor közöltem a kasszánál,hogy nem kérem,stornózta,a terméket megfogta és a kassza végére oda vágta,majd a visszajárót is a blokkal a kezembe.
Szerintem egy bolti alkalmazott a boltot minősíti a viselkedésével.nyugta szám:0192.ideje:2014.01.19. 11:59.Remélem elbeszélgetnek a dolgozókkal.Kereskedelemben dolgozok,kereskedő végzettségem,és pénztárosi végzettségem van,tanítják,hogy hogyan kell bánni a vevőkkel és hogyan kell az árut kihelyezni,ha ennek híján van a hölgy,meneszteni kellene.
További szép napot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Államkincstár Budapesti és Pest Megyei Igazgatóság

Aki megteheti az menjen személyesen bármit is igényel,nagyon gyorsan dolgozzák fel az adatokat.Én amikor beadtam családi pótlékra és egyszeri anyaságira az igényt,2 nappal később a számlámon volt az egyszeri,következő hónapban megkaptam az emelt családit a 2.gyerek után és az 1.gyerek után a különbözetet is visszamenőleg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Egy vásárlás alkalmával bementem,volt elképzelésem,hogy mit szeretnék,de a fodrász kijelentette ő ezt a szép hosszú hajat nem vágja le olyanra amit szeretnék,de olyan fazonúra csak hosszabbra hagyja.Vágás közben még módosított,hogy szárítja meg,hanem kivasalja.A végeredmény sokkal jobb lett,mint amit vártam,a férjem teljesen oda volt érte.Köszönöm.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely