Csomontányi Cecília

10173576_686926188034676_7706028784847861900_s.jpg

4 értékelés

Szatyor Bár és Galéria

Számunkra is nagyon hangulatos hely és a nevét is imádom ;-) Mi nagyon jól éreztük magunkat és még a melegszendvics is isteni :-) Italárak elfogadhatók, a választék is van bőven. :-))))) a felszolgálok nagyon kedvesek

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kertem

Nagyon nosztalgia dús érzéseket keltett bennem ez a hely, lehet hogy már gyerek koromban is ültem ezeknél az asztaloknál :-) Már várom a májust, hogy eltekerjünk újra. Nagyon jól éreztük magunkat, sikerült utolsóként távozni a helyről és a felszolgálok nem törték felettünk a pálcát..... Imádtam a ,,lemezbortótapétát,, a falon :-))))

Hasznos ez a vélemény? Igen

RaceCenter szimulátor központ

Nagyon szép és színvonalas hely, jó hangulat egy kellemes környezetben. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Lehet egyénileg és csapatban is játszani, minden segítséget és tippet megkapsz a játékhoz amire szükséged van. Valóban profi felszereléssel rendelkeznek ajánlom mindenkinek. Fiúk nagyon segítőkészek, jó fejek és barátságosak voltak +csillag nekik :-)))

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Euro Market

Rendszeresen vásárolok itt, rengeteg háztartási alapcikket lehet kapni és a kávé is jó áron van.
Többnyire mindig találok itt valami különleges apróságot is, egy képkerettől, fülbevalóig, amire hihetetlenül szükségem volt már megint .....;-)
Eladók kedvesek és segítő készek :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely