Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

B Claudia

Vélemények, értékelések (3)

Gránátalma Szépség - és Egészség Központ

Értékelés 2014. 01. 15. 23:41
Sajnos egyetlen pozitívumot sem tudok írni a helyről és senkinek sem ajánlom! Relaxáló teljes testmasszázsra érkeztem.A relaxálás nemhogy elmaradt,de kifejezetten stresszesen távoztam a következő okok miatt:
A masszázságy közvetlen egy nyirokkeringés kezelésre szolgáló "gépezet" mellett foglal helyet így a masszázs során fél méterre a fejem-fülemtől végigkellett hallgatnom a nyomásterápiával járó levegő ki-be fújó hangjait ami ilyen közelségben és csakis egy molinóval elválasztva rendkívül kellemetlen!
Gyakorlatilg egybe voltam zsúfolva egy vadidegen hölggyel,így az öltözést is előtte kellett végeznem.A helyiség november végén nem volt fűtve,ugyanakkor a tulajdonoshölgy többször is kinyitotta az ablakot amíg a testem olajjal volt bekenve. A fehér lepedő amire fektettek már érkezésemkor olajos volt,de a masszőr "elmagyarázta" hogy ez normális.Miután az arcrésznél egyértelműen alapozó és szempillafesték maradványait láttam, kértem cserélje le a törölközőt,mert szerinte azis normális.A masszázs maga életem eddigi legrosszabb masszázsa volt,úgy hogy bőven van tapasztalatom 4 kontinensen és a fővárosunk több pontján is.Az Úr 1 órán keresztül ugyanazon mozdulatokat végezte, csakis hason fekve,miközben külön kértem,hogy az idő nagyrészét az általam kért helyre fókuszálja.Befejezés után közölték,hogy az általuk ígért "ajándék" gépi kezelés nem lett beírva,így azt most nem tudják biztosítani.Azóta már a hozzászólásokból tudom,hogy ez náluk a bevett szokás a vendég lerázására az "ajándék szolgáltatás"ról.Miután határozottan állítottam hogy márpedig telefonon keresztül biztosítva lett a rászánt idő és szolgáltatás a tulajdonoshölgy dühvel tele berohant!!! amíg alsóneműben feküdtem a masszázságyon és rendkívűl lekezelő hangnemben agresszívan próbált eltántorítani.Mivel ígysem sikerült neki minden magyarázat nélkül kirohant majd az ajtót kirántva onnan rámdobott! egy köntöst,hogy abban menjek a szomszéd szobába.Ekkor már egyértelművé vált,hogy minden abszurd dologra felkell készülnöm...
A kezelés során elképesztő undorral,flegmán beszélt a hasamon lévő kevés feleslegről amit már külön élveztem,mert nem is tudtam elképzelni mi jöhet még... Kérdésemre,hogy mennyibe kerül egyébként ez a kezelés egyáltalán nem volt hajlandó válaszolni!? Megjegyzem az előírt kötelező ártájékoztató az egész üzletben nem látható/elérhető.
A hölgy 3x hangsúlyozta ki,megfélemlítve hogy ez csak ajándék,hogy értsem meg mekkora kegyben részesülök 15percre és mekkora szivességet tett,mert megmertem említeni,hogy ez a meghírdetett szolgáltatás része.

A gépek egyébként modernek,csakhogy Bp-en bármelyik testkezelő szalon rendelkezik velük,akik még örülnek is a vendégnek!

Összegezve:
Relaxáló teljes testmasszázsra érkeztem relaxálni vágyó szándékkal és stresszesen(megfélemlítve)életem eddigi legabszúrdabb,legmegalázóbb szolgáltatási "élményével" távoztam.

A helyet csakis mazohistáknak ajánlom,mert mégha a személyzet nem eléggé kezelne le a tulajdonoshölgy biztosan megteszi!
  • elismerés
  • Trófea Grill Étterem Belváros

    Értékelés 2014. 01. 28. 23:48
    2013 december közepén látogattunk el az étterembe kisebb baráti társasággal.Kérésünkkel összhangban úgy érzem valóban a legjobb asztalt kaptuk.Az ételkínálat kellően változatos és friss volt egy all you can eat kategóriához képest.Pozitívumként külön kiemelném a hostess/recepciósok kedves- és segítőkészségét,azonbelül is Barbit aki egész ottlétünk alatt személyes törődést mutatott felénk és figyelemmel kísérte jólétünket.Ugyanakkor a felszolgálóktól picit több kommunikációt és részletesebb tájékoztatást vártam volna a rendszerrel kapcsolatban.
    Miután kellemes időtöltésben volt részem,összegezve a hely ár-érték arányban bárkinek ajánlható!
  • elismerés
  • Zuglói Fogászat

    Értékelés 2014. 01. 30. 21:29
    A fogászatot azon belül is kifejezetten Dr. Németh Ágnest a következő okok miatt bárkinek merem ajánlani:
    A rendelő közlekedési szempontból nagyon jó helyen található,könnyen megközelíthető.Mind a recepció és várakozóterem kellemesen rendezett,letisztult mégis barátságos hangulatot áraszt ami nagyban hozzájárul ahhoz,hogy valamennyire is megfeledkezzek arról,hogy mégis orvosi kezelésre érkeztem.Az ügyfélszolgálatos alkalmazottak mindig kedvesek,fogkrémet és fogkefét biztosítanak amennyiben annak szükségét jelzem.A mosdóhelyiséget különösen azért kedvelem,mert szokatlanul tágas,mindig tiszta,elég nagy tükörfelülettel rendelkezik,ugyanakkor az "újabb" mosdótál nem feltétlen praktikus választás,mert könnyen kifolyik belőle a víz.
    Lassan egy évtizede,hogy a Németh doktornő páciense vagyok.Tapasztalatom szerint azon kevés emberek közé tartozik akik valóban precizitásra törekednek munkájuk során és személyes törődést mutatnak a beteg felé.Az injekciót szinte észrevétlenül adja be,minden egyes történést részletesen elmagyaráz-habár lehet,hogy ez csak az én igényem,de rendkívül megnyugtató számomra tudni,hogy éppen mi történik és hol tartunk a kezelés során.Munkájára teljes körű felelősséget vállal.Amennyiben elégedetlen vagyok valamivel nem a kifogást hanem a megoldást keresi/keressük pl a tökéletes fogkoronaszín elérésében legutolsó kezelésemkor.
    A rendelők egyébként modernek és jól felszereltek,a fogászati asszisztensek kellemes megjelenésűek.
    Az árak picit magasak ugyanakkor amíg nem csökken az ellátás színvonala addig nem panaszkodom.
  • elismerés