Szalai Anita

Szalai Anita

9 értékelés

BioHair Hajvágószalon

Több mint két éve járok már ide.Mindig gyorsan végzek,és elégedett vagyok a frizurámmal.És árban is megfelelő.Kedvesek,jól dolgoznak.A törzsvásárló káryára gyüjthetem a pontokat,amit bármikor beválthatok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Rendszeres vásárlója vagyok a spar-nak,munkába menet megyek be reggelente.Mindig friss a pékáruja,és finom.Sokszor van akció valamilyen termékre.A kiszolgálás gyors.A pénztárosnak mindig van néhány kedves szava mindenkihez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Parkvárosi Patika Gyógyszertár

Egyszer voltam csak ebben a gyógyszertárban,de pozitív tapasztalataim voltak.Nagyon meg voltam fázva,fájt a torkom.kértem rá valamit.És a gyógyszerész az árat is figyelembe véve ajánlott valamit.Kedves kiszolgálásban volt részem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Euro Market

Rendszeresen járok ide vásárolni.Szeretem,mert minen van.Bár sajnos van,hogy elfogy valami,és egy ideig nincsen.Olcsó.A kifogásom talán,hogy kicsi a helyiség,és ha sok a vásárló,nem lehet elférni,kényelmesen nézelődni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Szereetek a Deichmannba járni,bár nem igazán olcsó.Vannak akciók,akkor ki lehet fogni jó áron szép cipőt,csizmát,papucsot.A táska választéka nagyon jó,de az nekem elég drága.Jó minőségű termékeket árul.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Savoya Park

Az auchan olcsóbb mint más nagyobb áruházak.Nagy a választék,minden van.Ahol én lakom,ott nincs Auchan áruház.A Savoya-parki Auchan nagyon jó áruház.Könnyen megközelíthető,széles választék,jó árak.mindenfélét(ruha,játék,pipere,stb) vettem már,és elégedett voltam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vásárcsarnok

Sajnos erről a piacról nincs jó véleményem.Drágább más piaccal szemben.Nem sokszor vásároltam itt,de mindig amit vettem nem volt se finom,se jó.Pl:mandarin nyomott ,stb volt.Nem vásárolok itt többet.Szerencsére vannak jó piacok

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barna és Barna Cukrászda és Kávézó

Erről a cukrászdáról nincs jó véleményem.Először is drága.Másodszor pedig nem friss a sütemény.Kétszer probálkoztam(másodszor azért,hátha az első alkalommal "véletlenül" volt nem friss.),de másodszor se volt friss,szinte ehetetlen.Nem is tudtam megenni.Kidobott pénz volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pataki Cukrászda

Érden lakom,úgyhogy ismerem ezta cukrászdát.Először drágának találta,de nem drágább mint másik cukrászda.Finom a fagyijuk,és a süteményük (ami friss!!).A cukrászda tiszta,kultúrált,az eladók kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely