Tóth Lászlóné

310167_115164958585963_982691764_n.jpg

5 értékelés

Dr.Dobos Adél fogorvos, Kisbér

Sajnos már többször igénybe kellett vennem a doktornő szolgáltatását, de csak jót tudok róla mondani. Precíz, pontos és ami számomra nagyon fontos, hogy kedves és barátságos. Nagyon jó fogorvos! További sok sikert kívánok Neki!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kreitz Zsolt fogtechnikus

Sajnos nála is jártam már több alkalommal is, de csak jót tudok mondani róla. Ami időpontot megbeszéltünk minden esetben pontosan betartotta.
Munkájában precíz, és nagyon szépen dolgozik.
Egyetlen egy problémám van az, hogy rendelője Tatabányán van, de ha ismét szükség lesz rá, gondolkodás nélkül megyek hozzá!
Nagyon tudom ajánlani mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Németh Ferencné fodrász

Rendszeres látogató vagyok és csak jót tudok mondani az Ágiról.
A bejelentkezés után nem kell sokat várni az időpontra, de olyan is előfordult, hogy kicsit vártam és ha nem jött a bejelentett vendég, helyette az én hajamat csinálta meg. Gyors, precíz és megbízható!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Evolúció Kerékpár Üzlet, Szerviz ,Club

Több alkalommal jártam már az üzletben, de csak jót mondhatok róla.
Ha javíttatni vittem a kerékpáromat a vállalt időt minden esetben betartotta. Vásárlás esetében is nagyon segítőkész. Ha nincs a keresett áru készleten nagyon rövid idő alatt beszerzi.
Korrekt árakkal dolgozik, precíz és barátságos. Bárkinek tudom ajánlani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

dr. Radics Judit pszichiatria, pszichoter Győr

Először voltam a doktornőnél és első benyomásom alapján - ami nálam sokat számít - nagyon kedves, barátságos. Beszélgetésünk során nagyon alaposan kikérdezett. Bízom benne, hogy ennek meglesz az eredménye. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen