Ulrich Juci

10402524_895244880501696_6082839492181208887_t.jpg

6 értékelés

El Gusto

Minden hónapban legalább egyszer meglátogatom a kávézót, mindig örömmel térek be. Igazán kellemes a környezet, ízléses a berendezés, kedves és fiatalos kiszolgálás, szolid zene szól. AZ árak körülbelül a Várkerület többi kávézójának és cukrászdájának felelnek meg. Eddig többféle kávét, szendvicset és sütit fogyasztottam, amelyek mindegyike igazán elnyerte a tetszésemet. Ajánlom a kávézót!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Park Hotel Pelikán

Idén januárban 1 éjszaka 2 napot töltöttünk itt. A szoba, fürdő felszereltsége megfelelő, habár a távirányító kezdett szétesni, illetve este 9-kor csak langyos víz, de reggel már meleg volt. A szoba fekvése remek, a parkra nézett. Az étteremben kedves kiszolgálás és választékos vacsora-illetve reggeli menü várt minket. A wellnes részlegen jól jönne a kapacitásbővítés. Összességében elégedett vagyok a szálláshellyel, a környék pedig bővelkedik a látnivalókban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserpes Tejivó

Mivel imádom a Cserpes joghurtokat, ezért nem volt kérdés, hogy amint Pestre kerülök felsőoktatásba, azonnal kipróbálom. Nem is csalódtam benne- a kakaók, kávék, körözöttes szendvics mind-mind elnyerte a tetszésemet. Van valamilyen különleges ízvilág, ami visszatükröződik ezekben a tejtermékekben, és erről nem tudok lemondani. Áraik elfogadhatóak Pesthez képest, még az ösztöndíjból is futja heti egy-egy látogatás, viszont a bankkártyás fizetést hiányolom, illetve a hely szűkössége miatt hamar távozni kényszerülök.

Hasznos ez a vélemény? Igen

La-Guna Sushi Bar

Mivel elég messze van a kolesztól és az egyetemtől, csak egyszer voltam eddig, de tervezem, hogy újra megyek. Hangulatos hely csendes környéken, a berendezés ízléses, a kiszolgálás remek. Ár-érték arányos, és a felszolgált menü is nagyon elegáns.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csodák Palotája interaktív múzeum

Nagyon sajnálom, hogy kiköltöztek a belvárosból, de az érdekesebb és legjobb feladatok megmaradtak. Körülbelül 7 éves voltam, mikor először voltam, és újra látni 15 év után elképesztő, fantasztikus volt. Csak nevettem, és jól éreztem magam a többi gyerek között. Egy kicsit én is újra gyerek lettem. Újra szeretnék elmenni, mert időszűke miatt nem mindent tudtam kipróbálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pecsa Music Cafe

március 7. BRAINS koncert remek volt. Utána tömegnyomor, ruhatárhoz 30-50 perc alatt lehetett jutni, tömegpánik közeli állapot... Senkinek sem ajánlom a helyet, az ott dolgozó emberek bunkók voltak. Kivéve koncert közben a kedves biztiboyok, akik vizet hoztak a szomjas közönségnek. Szóval.....

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely