K-né J. E.

photo.jpg

3 értékelés

Zichy Park Hotel****

Nagyon kellemes 2 őszi napot töltöttünk el itt. A személyzet kedves és segítőkész . Az ételek változatosak .Egyedüli negatív dolog, hogy túl kicsi a wellness medence. Csend és nyugalom uralkodik, igazi kikapcsolódás volt ebben a hotelben időzni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tókert fogadó és Wellness

Idén ősszel 3 napot töltöttünk el itt. Pozitív: A tulajdonosok nagyon kedvesek voltak, a kiszolgálás nagyon rendben volt, az étel bőséges és finom volt. Negatív: A beltéri medence 1,7 m mély , rettentő hideg volt/kb. 18 fokos/és bogarak úszkáltak benne. A jacuzzi vize elég zavaros volt. A"wellness" részen nincs kihelyezve falióra. Du. 13:30-18:30-ig lehet használni a részleget papucs használata nélkül, ami igencsak balesetveszélyes. Az ágyunkon igen kemény matrac volt elhelyezve. Sajnos a településen nem költenek sokat a turizmusra. Szuvenírként mindössze képeslapot tudtunk szerezni. Csalódás ért minket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Elixír Medical Wellness Hotel

Pozitív élményekkel gazdagodtunk. Nagyon igényes, tiszta hely,az alkalmazottak kedvesek. A szállás kitűnő volt és az ételek is. A pizzájuk nagyon ízletes,érdemes megkóstolni! A wellness részleg kifogástalan, sokáig van nyitva. Negatív dolog egyedül a minibár hűtőjének kissé zajos működése volt. Javasolnám a TV csatorna kínálat megreformálását, mely több magyar nyelvű és tudományos adó meglétét jelentené, valamint a fürdőszoba ajtón és/vagy a fürdőszobában akasztók felhelyezését,ahova a fürdőköpenyt lehetne elhelyezni,amennyiben az vizes lenne.A wifi erősségén lehetne erősíteni.
Ajánlom mindenkinek ezt a szálláshelyet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely