petra

1 értékelés

Csudafa Óvoda

Sajnos teljesen egyet kell értenem az előttem szólóval, Magdival. Az én kisfiam is ide jár már 4. éve. Mi sem vagyunk azok a "nyalizós" fajták, sőt mi több, gyakran éltünk panasszal az első évben, aminek az lett a következménye, hogy teljesen mellőzték a kisfiamat, sőt megszídták ok nélkül és folyton órdítottak vele. Hozzá kell tennem, hogy a többi gyerekkel is, és a többi csoportban is.
Csak azért maradt az oviban a kisfiam, mert ragaszkodó típus lévén, nem akart idegen helyre menni. Nemrégen elmondta, hogy fél az óvonéniktől!!!! Úgy vélem ez mindent elárul egy óvodáról.
Néhány "apróság" a problémáinkról:
Pl. Délutáni alvásnál nem engedték ki őket a vécére, mert azt "közvetlen ebéd után kell elintézni", de ha bepisiltek, akkor megszídták, megszégyenítették őket. Volt egy kislány akinek bugyi nélkül, kis szoknyában, kellett megvárnia míg megszáradt a bugyija a radiátoron, mert büntiből, nem hozhatta be a tiszta alsóneműt.
Az étkezéssel is gondok voltak, mert az óvonénik már első nap is, amikor mi szülők ott voltunk, nyugodtan leültek falatozni, nem törődve azzal, hogy esznek-e a kis 3 évesek.?????????? Pár hete kértem az óvonénit, figyeljen a kisfiamra, hogy megeszi-e az ebédjét, a reakciója: "egyél már XY, mert mi is ennénk már a másodikat". ??????????????
Gyakran hazahoztam ebéd után a kisfiam, és ha az uzsiért mentünk csodálkoztak, hogy mi azt elkérjük, és nemtetszésüket fejezték ki! Végül is kifizettük, minek elhozni, nem??!!!! Atán már nem mentünk érte...
Ne tévesszen meg senkit a szép nagy udvar sem, mert minden csoport csak a maga kis udvarrészét használhatja, amit 3 évesen úgy "értetnek" meg a gyerekekkel, hogy szó szerint visszarángatják őket, ha "áttévednek" a jelölés nélküli részükről.
Soroljam még? Talán szükségtelen, ennyi is elég, ahhoz, hogy elkerüljük ezt az intézményt, ahol egyáltalán nem óvják a gyerekeinket...
Egyáltalán nem túlzok, sorolhatnám a velünk, és csoporttársakkal történt negatívumokat... Néhányunknak volt bárorsága szóvá tenni a sérelmeket, de nem értünk el eredményt, és a gyerekeinken csattant minden.
Most már biztos vagyok benne, hogy a kislányomnak nem ezt az ovit választom.

Petra

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely