Zzzz...

3 értékelés

LAZA Cafe & Bar

A kiszolgálás kedvesnek mondható. Nem volt tömeg kényelmesen elfértünk. Az italválasztékkal nekem nem volt problémám. A terasz szett szerintem nem a legkényelmesebb, de az is megjárja. Összességében egy délutáni sörözésre éppen megfelel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kakas Presszó

A pultos lányok nagyon aranyosak és türelmesek. Az árak nagyon barátiak, pláne a belvároshoz képest. A berendezés is rendben van. Ám! Sajnos tényleg roppant zsúfolt, sokszor esélytelen bejutni, ha pedig ez mégis sikerül egyetlen női mosdón osztozik az összes hölgy, (Deák tér, Kakas Presszó) ami olykor finoman szólva igénytelen. Mindezek ellenére egy hétköznapi sörözésre egy kisebb társaságnak tökéletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ördög Sarok Söröző

Remek árak, remek elhelyezkedés és azt hiszem ezzel a pozitív résznek vége is lészen. A hozzászólásokat olvasva már-már sznobnak képzelném magam, de nekem mégsem fér bele sem a mosdó színvonala sem pedig a rúzsfoltos poharak. (pultnál állva megkaptam egy szinte átláthatatlanságig elkoszolódott és rúzsfolttal megspékel pohárban a longdrinkem. Igyekeztem kedvesen megkérni a pultos hölgyet, hogy cserélje ki ha lehetséges egy tisztára, amire ő minősíthetetlen stílusban reagált.) Nekem kösz NEM!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely