Fodor Orsi

11 értékelés

TESCO Hipermarket

Nagyon tetszett az hogy milyen hatalmas az üzlet, roskadásig tele áruval. Ahogy előttem írták finomabbnál finomabb péksüteményekkel,amiket kedvem lett volna mindet végigkóstolni,de végül csak két zsömlét vettem. Negatívként annyit tudnék hozzá fűzni, hogy alig találtam benne eladót, amikor egy termék megtalálásában a segítségükre lett volna szükség.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tomi Lángos Büfé

Nagyon ízlett amit itt ettem. Vidékiként tudom, nagyon nehéz olyan helyet találni ahol nem, fröcsög az olajba na tészta, hanem ropogós és omlós. Ha valaki egy igazi lángosra éhezik, akkor itt kell hogy fogyasszon el egyet garantáltan nem fog csalódni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tchibo Westend

Nekem is tátva maradt a szám a meglepettségtől amikor a chibo üzletbe nővéremmel belépve, nemcsak kávét leltem,hanem ruhákat is.Sőt minőségi ruházati és főleg a cipő termékeket láttam nagyon jó árban,majdnem megleptem magam egy cipővel. Azért nem vettem meg mert nem volt a méretemben. Ezek olyan ruhák voltak amiket biztosan, nem látsz máshol.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Vasúttörténeti Park

Gyerekkoromban voltam, óriási élményt nyújtott. Számomra főleg a hajtányozás volt a legjobb. Nemcsak mi akkori gyerekek hanem a felnőttek azaz a szüleink remekül kikapcsolódtak,a mindennapi mókuskerékből. A régi gőzös lokomotívokat megtekintve felidézhették az emlékeiket. Mindenkinek ajánlani tudom, akár családos sok izgő mozgó gyerekkel vagy csak a párjával szeretne egy tartalmas sétát tenni a magyar vasút történetében.

Hasznos ez a vélemény? Igen

New Yorker

Nagyon jó ez az üzlet, mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő divatos ruházatot cipőket és kiegészítőket, jó áron.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OBI Barkácsáruház Soroksári út

Nagyon tetszett,mert mindent van itt ami egy lakásfelújításhoz, vagy kertészkedéshez kell. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Főleg engem az sok csobogó és szokőkút ami nagyon tetszett,olyannira hogy majd egyszer magamnak biztosan veszek egyet. Ezen kívül még a virágkínálatuk az elképesztő, hiszen van ott minden mi szemnek ingere.
Az eladók segítőkészek, mindent megmutatnak amit nem talál az ember. Eladóik nagyon kedvesek, ami nagyon ritka manapság főleg ha egy iylen nagy üzletről beszélünk, mint ez, ahol ezer áru jön naponta, mégis jut erejük a vevőkkel kedvesen türelmesen beszélni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedés

Sajnos én nem büszkélkedhetek jó élményekkel, hisz ugyan az áruk mennyiségével nem volt gond de az árával igen. Hiszen sokat új ruha árában adják, ami engem eléggé felháborított, akkor és most is. Ráadásként a ruhákon levő bűz ami egészen gyomorforgató volt a számomra többet nem is megyek be. Inkább megyek be a kínaiba hiszen egyforma áron adják, de tudom hogy a kínai új nem volt előtte senkin.
Gyakran került a kezembe, kinyúlt, színét elvesztett darab is,ami meg kell hagyni nem kellemes látvány, főleg az amennyiért adják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tchibo Westend

Majdnem elfelejtettem, én eléggé válogatós vagyok a kávék körül, és nagyon kevés kávéról tudtam eddig elmondani hogy ízlett.- Ám amit itt ittam az hihetetlen volt. Teljes mértékben elvitt az édenkertbe, és ott is ragadtam egy jó időre, arra eszméltem fel mikor Nővérem vállamat bökdösve rám szólt ideje mennünk, mert indul a vonatunk. Úgy maradtam volna még, ebben a kellemes kis üzletben de hív a kötelesség. Nagyon tetszett ez az üzlet,hiszen kettő az egyben, egy jó kávé mellett egy új ruci,cipő vagy kiegészítő mindig jöhet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lidl áruház XIII. Béke tér 2-4.

Én főleg a ruhaneműk miatt szeretem, hiszen annyira divatosak és nagyon jó áron, ráadásként mindig az adott évszaknak megfelelőek. Ahol egy Lidl üzletet telepítenek, ott biztosan nemsoká marad meg a konkurens élelmiszerüzletek.Azért ezek,mert fő profilja az élelmiszerekből származik, nemcsoda ha akad egy jó kis leárazás biztosan nagy sikere lesz, és ömlik befele a nép és tömik a kosaraikat. Akciós áruk mellett mindent megtalál itt az ember ami egy jó háztartáshoz kell. Sőt még a kisgyerekes anyukáknak is kedvező a Lidl, hiszen gyerekruhákat is lehet itt venni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Nemrég voltam benne, és találtam nagyon olcsón Rosetti márkás táskát. ük Sőt találtam volna még mást is ha nem zárás előtt öt perccel érek oda. Eladók nagyon rendesek voltak, mert azt néhány nézelődőt, köztük engem is nem zavarták el, mint sok helyen hanem hagyták őket nyugodtan nézelődni. Ráadásul az eladók nem voltak folyton-folyvást a fenekünkben ami nagyon zavar, hanem engedtek nyugisan vásárolni. Mindennel teljesen meg voltam elégedve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Magyar Vasúttörténeti Park
Tatai utca 95., 1142 Budapest