Gy. Papp

Gy. Papp

3 értékelés

Grill, Gyros és Salátabár

Az ételek finomak jó áron vannak és valódi friss ropogós alapanyagok felhasználásával készülnek. A gyrost csak itt szeretem igazán mert nem sima mirelit sült krumplit használnak hanem fűszeres burgonyát ami egyedülálló a környéken és nem raknak bele elázott ecetes savanyúságokat ahogy azt már sajnos sok helyen tapasztaltam hanem friss salátával készítik. A többi grillezett ételük is finom és elérhető áron kínálják. Vannak akciók is. Hátránya az elkészítési idő ami néha sok de valamit valamiért. valamint az hogy az üzlethelyiség kicsi így beülni nem érdemes csak házhoz rendelni vagy elvitelre kérni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mozsár kávézó

Nagy reményeket fűztem ehhez a kávézóhoz mondhatni elit környéken van és nagyon szépen megcsinálták a vendéglátó helységet.
Azonban a pincérek nagyon sokáig ügyet sem vetettek ránk. Mikor végre kijött a pincérfiú akkor rendeltünk én az asztalra kirakott színes képes reklámprospektusból kértem Egy ír krémes latte machiatót amiről tudni kell hogy magas üvegpohárban szokták kínálni rétegezve.
Valamint a tejérzékenységem és a tudatos életmódomhoz mérten szójatejjel kértem és barna cukorral erre a pincérfiú gúnyosan megkérdezte hogy
koffeinmentes is legyen? én azt válaszoltam rá hogy igen erre ő meg azt mondta hogy csak viccelt én meg mondtam neki hogy én meg nem.
Végül hosszas várakozásra kihozott kicsorbult bögrében valami kávénak nem nevezhető előre megcukrozott löttyöt amin érzett hogy tehéntejjel készült.
Szénsavmentes vizük nem volt. Mikor jeleztem hogy a kávé amit rendeltem nem azonos a képen levővel és rendeltem egy másik adagot kihozta szépen "megcsinálva" a képhez mérten, csak hozzátette gúnyosan hogy "most már megfelel" majd hozzámérte a prospektuson levő képhez.
Ehhez képest az árak nem olcsók. Nem vagyok megelégedve és a baráti társaságom többi tagja sem (4-en voltunk jelen)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Carpe Diem Teaház

Az üzlethelyiség egy hangulatos kis sétáló utcában van. Már a bejárat előtt lehet érezni a finom illatokat. A külső dekort általában szezonálisan megújítják nyáron balkon teraszos szokott lenni például.
Belépve hangulatos tér fogad és nagy teaválaszték. Itt kapni a kedvenc teámat is a machát ami ritkaságszámba megy.
A kiszolgálás kedves gyors és szakszerű látszik hogy igazán értenek a teához.
Gyakran szoktam ide járni egyedül vagy baráti társasággal is akár.
Több "beülős" résszel rendelkezik vannak puffos részek meg elkülöníthető japánajtós hátsó rész is.
Kínálatukban sütemények is szerepelnek és ha egy kis keleti hangulatra vágyunk vízipipázni is lehet.
A pincér lány minden részletre ügyelt még arra is hogy kialudt épp akkor az asztalomnál a mécses hozott újat és meggyújtotta majd kedvesen megjegyezte hogy "így jobb ugye?"
Szoktak rendezni teaszertartásokat is aminek csak jó hírét hallottam.
Az árak nagyon jók, valamint lehet elvitelre is teafüvet venni meg hangulatos tea "holmikat".
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely