Incsi

6 értékelés

Egészségkultúra Otthona

Kellemes a környék, távol a város zajától! A hangulat remek, családias a légkör. Lehet kikapcsolódni, regenerálódni, feltöltődni! Szeretnék minél többször itt lenni :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tüköry Étterem

Tatár Beefsteak! Itt mindig!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Óbester Söröző-Borozó

Mindig lehet szezonálisan választani. Most a forraltborukat és a forrócsokijukat tudom ajánlani! Az elmaradhatatlan zsíroskenyérrel és pogácsával pedig az éhséget is lehet enyhíteni. Előnyére vált a helyek, hogy nem lehet dohányozni :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Amíg készült a vasárnapi ebéd, Lapapával kiugrottunk az Állatkertbe! Nagyon jó látni, hogy szépül és az állatok is jól érzik magukat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egészségkultúra Otthona

Rendszeresen járok ide. Gyerekkori baleseteimet szeretném helyre hozni, amikor is a medencecsontom és ezzel együtt a gerincem, pontosabban a csigolyáim is elmozdultak a helyükről. Az évtizedek során ezt több orvos is látta, mégsem tettek semmit... Ilyen állapotban kellett felnőnöm és kialakulnia a végleges, felnőttkori csontozatomnak. Azóta egy fiúnak adtam életet, ám a 6 hetes gyermekággyal kapcsolatban semmi tájékoztatást, szaktanácsadást nem nyújtottak nekem orvosaim... Mindennek köszönhetően az állapotom tovább romlott. Az irodai munkában nagyon hamar elkezdődtek a derék és hátfájdalmaim.
Már több mint egy éve járok ide az Egészségkultúra Otthonába. Nagyon kemény, kitartó szorgalmamnak köszönhetően szinte teljesen HELYRE TETTÜK A MEDENCE CSONTJAIMAT ÉS A LUMBÁLIS SCOLIOSISOMAT SIKERÜLT TELJESEN KIEGYENESÍTENI, AZAZ A CSIGOLYÁK IS A HELYÜKRE KERÜLTEK!!! Köszönöm ezt a páratlan lehetőséget, hogy az egészség útjára visszatérhettem, ismét szabadon használhatom a testemet, sportolhatok újra! Mindez az eredmény BOLDOGSÁGGAL tölt el és büszkeséggel is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egészségkultúra Otthona

Január óta járok a csoportos Gerincjóga órákra. Minden héten jövök kétszer is! Mivel irodai munkában dolgozom, hamar elfárad a hátam, és meg is fájdul. Ahhoz, hogy a csigolyáim a helyükre kerüljenek és ne alakuljon ki újra a scoliosis a lumbális területen, az izmokkat is fejleszteni, aktiválni kell. A fájdalmak csillapítását elsősorban a moxaterápiákkal érjük el, ezért sokkal hamarabb el tudtam kezdeni a szabad mozgást fájdalmak nélkül, ami szerintem nem mindegy! A gerincjógával hétről hétre javul a tartásom, nem fájdul már meg a hátam a sok ülőmunkától és sokkal több kedvem lett mozogni, többet bírok megint, türelmesebb lettem és valóban még koncentrálni is jobban tudok, pontosabban végzem a mindennapi kötelességeket! Nagyon szépen köszönöm, hogy az egészségi állapotom folyamatosan javul, a közérzetem egyre jobb, és mindehhez egy helyen meg kapok mindent!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

4 Kedvenc hely

Még több »
Egészségkultúra Otthona
Tátra 5, 1132 Budapest
Fuji Japán Étterem
Csatárka utca 54., 1021 Budapest
Tüköry Étterem
Hold utca 15, 1054 Budapest
Fővárosi Állat- és Növénykert
Állatkerti körút 6-12., 1146 Budapest