Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Kis Éva

Vélemények, értékelések (26)

Daubner Cukrászda

Értékelés 2012. 11. 26. 17:00
Sose találkoztam még senkivel, aki ne ismerte volna a Daubner cukrászda nevét. A méltán híres vendéglátóhely a legfinomabb sütiket, fagyikat, pogácsákat készíti. Ha tortát akarunk venni valakinek, akkor mindig innen rendelünk, mert a kiváló minőség a finom ízvilág garantált és a kiszolgálás is kifogástalan. Az egyetlen negatívum, hogy soha de soha nem volt még olyan, hogy ne kellett volna sorba állnom, ugyanis mindig teltház van. Összefoglalva talán annyit tudnék még hozzátenni, hogy az lenne a legszuperebb, ha minden sarkon lenne egy Daubner.
  • elismerés
  • Belgian Brasseise Henri

    Értékelés 2012. 11. 26. 17:22
    Szuper hely, nagyon sokszor tartottunk ott csajos estéket a barátnőimmel. Mindig teltház van, úgyhogy érdemes asztalt foglalni érkezés előtt. Rengeteg fajta sör van, a barátnőm aki cseppet sem szereti a sör ízét, teljesen odavan a kínálatért, hiszen a gyümölcsös söröknek egészen különleges, finom íze van. Az én kedvencem a cseresznyés sör. A hely nem olcsó, de az minden pénzt megér, mert nagyon hangulatos és az ételek, italok is nagyon finomak. A kiszolgálásra se lehet panasz, szerintem itt alkalmazzák a legsegítőkészebb pincéreket. Még egy jó pont: annak ellenére hogy milyen sok vendég van, eddig mindig találtam parkolóhelyet közvetlenül a hely előtt is.
  • elismerés
  • Nagyi Palacsintázója

    Értékelés 2012. 11. 26. 17:38
    Én nagyon szeretek idejárni, volt már úgy hogy ebédelni mentem be és teljesen jóllakva távoztam. Az édes és sós palacsintákon kívül levest is lehet kérni, én még abban sem csalódtam eddig. Legutóbb csokis meggyes palacsintát ettem itt, kértem még mellé töltött sült burgonyát és egy tárkonyos levest és teljesen elégedett voltam, nem is fizettem sokat, azt hiszem olyan 1300 Ft körül. A sós palacsinták közül a sajtos-tejfölöst emelném ki, szuper finom íze van. Tökéletesen ideális hely egy rövid csacsogásra, gyors meetingre, miközben a finom palacsinták megédesítik a napodat.
  • elismerés
  • Taiwan Kínai Étterem

    Értékelés 2012. 11. 26. 20:29
    Budapesten az egyik legautentikusabb kínai étterem. A Lehel tér közelében lévő étteremben a pekingi kacsától kezdve az osztrigáig minden féle ínycsiklandozó fogás megtalálható. Kíváló helyszín nagyobb társaságnak, nagy családi ebédnek vagy vacsorának, mivel vannak különtermeik, illetve elválasztott tereik. Valahányszor ott jártam eddig, sose volt olyan érzésem, mintha egy lepukkant kínaiban járnék, az ételek és a kiszolgálás is mindig kifogástalan. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne egy jó kínait enni.
  • elismerés
  • Chic szalon

    Értékelés 2012. 11. 26. 20:31
    A belváros szívében könnyen megközelíthető helyen található ez az igényes szépségszalon! Az ott dolgozók barátságosak és nagyon értik a dolgukat! Én a kozmetikát próbáltam ki, a kozmetikus hosszú évek óta dolgozik Ilcsi termékekkel, melyek állítólag bármilyen bőrproblémára megoldást nyújtanak. Nekem sem kellett csalódnom, néhány kezelés után szinte tökéletes lett a bőröm. Az egész kezelés egy alapos bőrdiagnosztikával kezdődött, kikérdeztek a táplálkozási szokásaimról, káros szenvedélyekről, sportolásról stb. ez alapján alakította ki a nekem leginkább megfelelő kezelést. Tetszett még, hogy nem akartak minden áron minél több terméket rámtukmálni, tényleg csak azt adták, amire a bőrömnek igazán szüksége van.
  • elismerés
  • Nightmare in Budapest

    Értékelés 2012. 11. 26. 20:34
    Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha kezdtek belefásulni a szürke hétköznapokba, ez a Horror színház biztosan felpörget majd!!! Amint bezárul mögöttetek az ajtó már kezdődik is a rettegés. Egyik szobából a másikba kell átjutnotok miközben sosem tudod mi vagy ki vár rád a sarkon túl. A színészek egyszerűen fantasztikusak, olyan meggyőzően adják elő a szerepüket, hogy sok híres színészünk megirigyelhetné! Az eseményeket a ti reakcióitok is befolyásolják, az egész teljesen interaktív! A barátaimmal jártunk ott és miután kijöttünk, egész este csak erről beszélgettünk, annyira intezív, felkavaró élményt volt. A berendezés is nagyon eredeti, szóval az egészet nagyon jól kitalálták!
  • elismerés
  • Tropicarium - A cápás állatkert

    Értékelés 2012. 11. 26. 20:43
    Nagyon különleges élmény, nem tudom semmilyen más szórakozáshoz hasonlítani, állatbarátoknak kötelező! Nem olcsó a jegy, barátaimmal jártunk ott, de megérte, mert páratlanul jól szórakoztunk. Nekem a cápás akváriumos rész volt a kedvencem, meg amikor krokodilok felett kell átmenni egy hídon. Amikor ott jártam, épp rája simogatás is volt, nyálkás és finoman érdes bőre van, szuper élmény volt! Rengeteg különleges állatot tartanak, mégis nagyban különbözik az állatkerttől, itt az ember (a fantasztikus dekoráció által) sokkal inkább átérzi a vadvilág atmoszféráját. Nagyon színvonalas hely és bárkinek örömmel ajánlom!
  • elismerés
  • Trattoria Toscana

    Értékelés 2012. 11. 26. 20:54
    Egy céges ebéden jártam itt és nagyon meg voltam elégedve. Nagyon jó hangulata van a helynek, igényesen kialakított, amikor én jártam ott olasz zene szólt és az ételek pedig leírhatatlanul finomak. Igazi olasz kajákat szolgálnak fel, a legminőségibb alapanyagokból és a legkülönlegesebb fűszerezéssel. A finom lakoma mellé a legízletesebb borokat is megkóstolhattuk, óriási választékuk van ebből is. Azóta hallottam hogy bortúrákat is szerveznek, egyenesen Toscánába. Az ínyenc gasztronómia kedvelői, biztos odalesznek ezért az étteremért, én is szívesen visszalátogatnék, bár nagyon drága hely. De érthető a minőséget bizony meg kell fizetni.
  • elismerés
  • Sunny Lounge

    Értékelés 2012. 11. 26. 21:04
    A kedvenc éttermem. Gyönyörű berendezés és stílusos dekoráció jellemzi a helyet, nagyon kellemes hangulata van és az ételekek pedig páratlanul finomak. Elég drága, de szerintem minden pénzt megér, minden falaton érezni lehet a minőségi alapanyagokat és a különleges fűszerezést. A cézár salátájukról ódákat tudnék zengeni, számtalan helyen ettem már, de amit itt adnak kis kapribogyókkal, az egyszerűen mennyei. A párom mindig steaket eszik, miután felszolgálják, addig nem hallani a hangját, amíg az utolsó falat el nem tűnik a tányérjáról. Van napi menü is, ha azt eszed végig, egész mérsékelt áron ebédelhetsz finomat. Egy romantikus vacsorára szerintem a legtökéletesebb hely.
  • elismerés
  • Szeráj Török Étterem Gyorsbüfé

    Értékelés 2012. 11. 26. 21:11
    Számtalanszor ettem már itt gyrost, bár nappal még sose tettem be a lábamat a helyre. Minden átmulatott éjszaka után, hajnalban elhangzik a kérdés: “Te nem vagy éhes? Együnk egyet a szerájban”. És valahányszor betérünk oda egy hajnali órában, mindig döbbenetesen sokan vannak. Lényegében ugyanazok az ételek kaphatóak, mint a többi török étteremben, de valahogy nekem jobban ízlenek, főleg a joghurtos padlizsánuk szuper. Nem valami romantikus étterem, a kiszolgálás se színvonalsabb más helyeknél, de az biztos, hogy a jövőben is valahányszor célba veszek egy éttermet hajnalban, mindig a szerájban kötök majd ki.
  • elismerés