Kis Éva

Kis Éva

26 értékelés

Tündérgyár

Külföldiek által kifejezetten kedvelt, télen-nyáron hangulatos hely egy fröccshöz/sörhöz, itt a hamisítatlanul vagány romkocsma-hangulat ami a mellékhelyiségig elkíséri az embert. Ami különösen tetszik a helyben, hogy kevésbé ismert zenekaroknak is lehetőséget adnak fellépni, így az ember az itala mellé kaphat egy kis kulturális feltöltődést is. Dress code nincs, nem kell törnöd a fejedet, mit vegyél fel, a leglazább és legegyszerűbb szettekben is kellemesen fogod magad érezni. Az árak barátiak, a romkocsmák között közepesnek mondhatók. Az elhelyezkedése is szerencsés - a 4-6-os vonalától pár perc sétára található.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nobu

Egyszer vacsoráztam itt, a szülinapomon, amikor alkalmam nyílt egy egész menüsort végigkóstolni. Ez már lassan egy éve volt, de azóta is élénken él bennem az élmény, annyira fenomenális ízorgiában volt részem. Igaz nagyon kicsinyke adagokat szolgáltak fel, de annál különlegesebb ízek és fűszerek kavalkádját prezentálta mindegyik fogás. Külön szeretném kiemelni a felejthetetlen csoki szuflét, álmaimban a mai napig visszatér. A vöröses, bordó dekoráció és elegáns motívumok által teremtett egyedi atmoszféra, folyton emlékezteti az embert hogy egy igazán trendi és menő helyen vacsorázik. Összegezve egy rendkívül színvonalas és igényes étterem, ahol hírességekkel is bármikor összefuthatunk, amikor én voltam ott, épp David Arquette vacsorázott a másik asztalnál.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wasabi Mom Park

Imádom. Miután telefonon asztalt foglalunk az étterem running sushi részébe, másra sem tudok gondolni, csak hogy érjünk már oda. Randi helynek szerintem különösen alkalmas, mikor beállnának a kínos csend-szünetek, mindig kiváló témát adhat a mellettetek levő futószalagon felbukkanó különleges étel és jókat lehet szórakozni azon is, amikor a kiválasztott ételedet nem tudod időben lekapni a futószalagról. Az én kedvencem az édes- chilis garnélarákok nyársa felhúzva. Nem mondom, hogy olcsó hely, de nagyon megéri ott vacsorázni, mert a running sushi résznél, annyit eszel amennyi csak beléd fér és szerintem a befizetett összeg értékének ötszörösét fogyasztod le a vacsora végeztével.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Doboz

A hétvégén jártam ott és vegyes érzelmeket ébresztett bennem a hely. Kicsit hasonlít az Ötkerthez. A legelső benyomásom érkezésnél az volt, hogy most azonnal visszafordulok, ugyanis legalább az utca végéig ált a sor a bejáratnál. Aztán egy szerencsés véletlen folytán soron kívül bejutottam, így szeretném megjegyezni, hogy a biztonsági őrök szokatlanul rendesek és jófejek. Az árak is a közepes kategóriába tartoznak, én Coronitat ittam 1000 Ft-ért. A zene változatos és élvezhető volt, az este folyamán mindenféle zenestílust kedvelők felsikíthattak a kedvenc számuk hallatán. A női mosdó nagyon színvonalon aluli, bár ez a legtöbb budapesti szórakozóhelyen ugyanígy érvényes. Belépéskor az ember azt gondolná, hogy egy pici szórakozóhelyre érkezett, holott ez egy cseppet sem igaz, van külön tánctér, van iszogatós-csevegős foteles rész, kültéri dohányzó rész italpulttal, és hatalmas ruhatár a pincében, meg valószínűleg még sok más rejtett hely, amit egy este folyamán nem is sikerült felfedeznem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oxygen Wellness Naphegy

Szoktam járni edzeni is a Naphegyre, de legszívesebben a szaunában vagy az óriási jacuzziban ücsörgök. Csodaszép hely, az embernek végig olyan érzése van, mintha egy ötcsillagos wellness szállodában pihenne. Rengeteg szauna-fülke van, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, továbbá a hely igazi különlegessége a szauna-felöntések, amiket bizonyos időközönként tartanak. Nekem a mézes felöntés a kedvencem, a bőröm puha és bársonyos lesz tőle. A jacuzzi is nagyon különleges, miközben kiengeded a feszültséget, csodálatos panoráma tárul eléd. Az edzőteremben pedig a legjobb gépeken tudsz edzeni és szinte lehetetlen úgy elhagyni az épületet, hogy ne találkoztál volna egy-két ismert közszereplővel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

DM - Drogerie Markt

Én jobban szeretem a DM üzletláncot, mint a konkurens Rossmann drogériákat. Szerintem az aktuális akcióikat is ügyesebben találják ki és a termékkínálat is szélesebb. A DM-ben mindent megtalálni, legutóbb a páromnak akartam venni névnapjára egy alváshoz való szemfedőt (csak teljesen sötétben tud aludni), végigjártam rengeteg divat/ruhaüzletet, de sehol nem találtam sima fekete, férfiaknak valót, egészen addig, amíg csodák csodájára besétáltam egy DM-be, ahol pontosan azt találtam, amit kerestem. Sőt, a szemfedő még egy kis hűthető zselés párnácskát is rejtett, úgyhogy azóta teljesen szívembe zártam a DM üzleteket. 

Hasznos ez a vélemény? Igen

Holdudvar Margitsziget

Nagyon szeretem, eddig sose csalódtam, amikor odamentünk szórakozni. Ez az a hely (az Ötkerten kívül), ahol mindig összefutsz egy ismerőssel. A kültéri rész hatalmas és kiválóan alkalmas kisebb baráti társaságoknak egy csacsogós-iszogatós estére, az emberek normálisak, és ha hidegebbre fordul az idő, a benti tánctér mérete is pont elég. Az árak teljesen átlagosak és igazi pozitívum, hogy a pultnál soha nem kellett még várnom vagy sorba állnom. Egyetlen hátránya talán, hogy nagyon sokat kell gyalogolni, mert egy taxi se jöhet be a Margitszigetre, ami egy kiadós hajnali buli után nem a legkellemesebb. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kertem

Egyszer jártam ott, nagyon felkapott helynek tűnik, sokan voltak nagyon, bár nem értem miért, nekem nem tetszett igazán. Abszolút kültéri hely, úgyhogy az ember nagyon öltözzön fel, mert végig kint kell ücsörögni egy régi és kopott (fém vagy vas) széken. Fontos hogy „terepcipőben” érkezzen az ember, mert az asztalok a hepe-hupás fűben vannak elhelyezve. Az italok kifejezetten kedvező áron vannak és az ételek is finomak voltak. A zene se volt különösebben jó, de legalább nem volt hangos, így kellemesen elcsacsogtunk a barátnőimmel. Nem hiszem hogy még egyszer elmennék oda, de egy tapasztalatnak jó volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allee Bevásárlóközpont

A legjobb bevásárlóközpont, szerintem magasan veri az összes többi budapesti shopping centert. Kitűnő elhelyezkedése van, és gyakorlatilag minden márka megtalálható benne, mint mondjuk a Váczi utcában (Bershka, Stradivarius, H&M, Zara, Mango, stb.) , csak nem a hideg utcákat kell járni, hanem fűtött, meleg helyen lehet az ember. A vásárlói réteg is igényesebb, én mindig az ALLEE-ba megyek, ha meg kell céloznom egy bevásárlóközpontot, szinte minden megvan benne. Azért is szeretem különösen, mert ott van a közvetlen szomszédságában a piac, így ha hétvégén megyek, akkor egyúttal a ebéd hozzávalóit is gyorsan beszerezhetem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Saját tapasztalatom nincs róla, de a párom járt itt a múltkor és nagyon elégedetlen volt, mert egy fiatal (kezdő) fodrász lányka vágta le a haját és nagyon nem úgy sikeredett a végeredmény, ahogy szeretette volna. A koncepció viszont szerintem nagyon ötletes, napjaink rohanó világában nagyon fontos szerepe van a rugalmasságnak és szuper, hogy az ember az időbeosztásához igazodva bármikor beeshet az utcáról, időpont nélkül. A párom kapott egy törzsvásárlói kártyát is, ami a további alkalmakkor kedvezményre jogosít fel és ezt biztosan örömmel is használná, ha pozitívabb tapasztalatokkal lépett volna ki a szalonból.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely