Márton Gáll

1959838_10200579646453089_367302651_s.jpg

7 értékelés

Daubner Cukrászda

A kinalat mindig böseges, a fagylalt es a fagylalttortak mnösege kivalo. A többi edesseg is megbizhatoan jo minösegü. Az egyetlen problema, hogy altalaban sokan vannak...de a sort mindig erdemes kivarni. Az eladok udvariasak, es felkeszültek a legkülönfelebb kivanasagokra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kistücsök Étterem, Borpince és Vinotéka

A Kis Tücsök magyaros, de megis különleges eteleivel nyujt elvezetes gasztronomiai elmenyt a vastag penztarcaval eerkezöknek. Mi bonusz elöetelt is kaptunk, baranymajast, de rendelt csicsokaleves es szarvassült minösegevel sem volt semmi problema. Az egyedüli problema az ar, ami 3-szorosa a közelben (nyaron!) nyitva tarto ettermekenek. Ennek ellenere nem baj, hogy van egy illyen - szerintem Michelein csillag eselyes - elegans es a felsö kategoriaba sorolkhato ettermünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Ponyvaregény

Az etterrem remekül hasznalja ki a zöld-övezeti helyszint. A terem es a kiszolgalo szemelyzet baratsagos, különleges szolgaltatasokrol (pl. ejszakaba nyulo rendezvenyek) sem nehez megallpodni. A kinalat sokretü, az etelek joizüek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Korona Gyógyszertár

Ritken fordul elö, hogy nyaralas közben gyogyszerre van szükseg, de akkor sürgös szokott lenni. Ebben a gyogyszertarban eddig mindent sikerült beszerezni, az eladok kedvesek, es tanacsokkal is ellatnak, ha szüksegem van ra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Ez az üzlet a falu közepen a legkomolyabb bolt, ahol a kinalatnak a legsokretübbnek kellene lennie. Ehhez kepest azokbol az elelmiszerekböl, amelyekböl több fele is letezik (kenyer, tej, joghurt, stb.) eleg szükös a kinalat. A bolt a lathatoan a falubeli keresletre összpontosit. Az eladok kedvesek es segitenek, de az eladoter kicsi, ha 10 vevönel több van egyszerre a boltban, akkor mar zsufoltnak tünik. Az arak az atlagos es a draga között ingadoznak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Az üzlet a kisebbek köze tartozik, de jo helyszinen van, parkolasi lehetöseg is van 2-3 gepkocsi reszere. A bolt kinalata altalaban jo, idönkent (inkabb regebben) különleges peksütemenyeket is talaltam. A belsö ter azonban szükös, a nyitvatartasi idö eleg szük, es az arak borsosabbak, mint altalaban a CBA-kban megszokhattuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Park Tenisz Klub

Barátságos hangulat, jó edzők, szép különterem a klubház 2. emeletén, és tényleg tiszta öltözők, zuhanyozók. Évente 2-3 nagyobb versenyt itt rendeznek, ezek alatt csak korlátozottan lehet játszani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely