Béla Bende

1512617_709988619026309_98789159_n.jpg

4 értékelés

Mango Thai Masszázs és Halpedikűr

Nagyon kellemes hely, igazi szakértő emberek foglalkoznak a vendégekkel. A masszőrök thai származásuak, így a hangulat is teljesen olyan, lágy zene szól a háttérből, ami nyugtatólag hat az idegekre. 90 perces tradicionális masszázs próbáltam ki náluk. Utána kipihenten és ellazultan jöttem ki a matracról. Az előtérben pedig várt még egy finom kelteies izű tea is, hogy teljes legyen a felüdülés. Biztos megyek többször is és a halpedikűrt is kipróbálom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vanilin Cukrászda

Rendszeres vásárló vagyok náluk. A fagyi nagyon finom és bőséges a választék. Több tortát is randeltam náluk, de a legfinomabb a Malaizai csokitorta volt a legfinomabb, amit a feleségem születésnapjára rendeltem. De kértünk már egyedi tortát is, eddig még nem volt semmi akadálya kéréseink teljesítésének. Pontosan időre elkészültek vele mindig. Ha csak benézünk, akkor is nagy választékot találunk a különféle sütikből. Nekem a Bounty szelet ízlik a legjobban, de gyakorlatilag ettem már mindegyik sütijükből és nem volt még köztük olyan ami nem volt finom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pléh Csárda (Bádog Gundel)

Több mint 25 éve áll azon a helyen, ugyan azzal a tulajdonossal. Félelmetesen nagy adagok várják az éhezőket, hogy betérjenek. Nemrég voltunk a családommal ott . Akkor 2db Gordon Bleut rendeltünk, meg egy fél rántott csirke mellet, meg két adag sültkrumplit. Ezt 3 személyre. A képen az egyik Gordon Bleu látszik , meg a sültkrumpli harmada. Nem bírtam megenni, pedig elég sokat tudok enni. Maradt belőle mindenkinek, így a vacsoránk is meg volt oldva aznapra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely