J. Ildiko

556493_4675621687030_2075916661_n.jpg

4 értékelés

Thermál Hotel Visegrád****superior

Barátságos a személyzet,jók az ételek,tisztaság van,jól felszerelt színvonalas hotel,jó programokat szerveznek.
A számlázásnál voltak problémáink ugyan is akciós wellness napokat töltöttünk,előre szabott árakkal,amiben az Áfa is benne volt,ezt előre jelezték,még sem annyit fizettünk,mint az ajánlatban volt,de a számlán sem lehetett kiigazodni!Nagyon jól éreztük magunkat a végén ez kicsit elrontotta a szánk izét!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Airport Hotel Stáció

A konditermet látogattam,bérletet is vettem nagyon szép ,jól fel szerelt,kulturált az edző termük,1 problémát tapasztaltam.Én még nem jártam itt és senki nem mutatott meg semmit,csak annyit mondtak ott lent találom a termet és jó edzést!Én teljesen kezdő vagyok e téren jó lett volna,ha valaki meg mutatja a gépek kezelését és útba igazit!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magic Szépségszalon

Évek óta hozzájuk járok fodrászhoz,nagyon kedvesek ,barátságosak ,családias üzlet.Korrekt árakkal dolgoznak,mindig jó kedélyűek.És szakmailag is képzettek.Mindenkinek bátran ajánlom az üzletet.Ha valamilyen ismerősöm fodrászt keres Hajnikához küldöm.

Hasznos ez a vélemény? Igen

FREYA Szépségszalon

Nagyon szép üzlet.Kedvesek,előzékenyek,barátságosak,szaktudásuk nagy,kedvező áraik vannak. Évek óta igénybe veszem a kozmetikát és a műköröm szolgáltatásukat ennél jobbat nem találtam.Igaz nem is kerestem,mert teljesen elégedett vagyok .Bátran ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Magic Szépségszalon
Bosnyák utca 23., 1141 Budapest