N. Éva

N. Éva

3 értékelés

Dagály Strandfürdő és Uszoda

Ősztől tavaszig rendszeresen ide járok úszni, szaunázni. Nagyon szeretem a szabadtéri medencét, úszás közben látom a Budai hegyeket, a Duna felől madarak érkeznek, télen a vadkacsák a meleg víz közelében előszeretettel tartózkodnak. A szauna és a gőzkabin számomra kihagyhatatlan. Befejezésül a meleg gyógyvizes medencében szívesen lazítok egy kicsit, ami nem utolsó sorban az izületeimet és "elhasznált" gerincemet, térdeimet gyógyítgatja. Hazafelé útba ejtem a fürdő előtti ivókutat, ahonnan viszek néhány üveg vizet, ami elsősorban a gyomor-bélrendszeri panaszokra van jó hatással.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csin-Csin Szépségszalon

Évek óta ide járok masszázsra. A masszőrnő neve Ildikó, akinek elsősorban nagy szakmai tudása van, amit állandóan továbbfejleszt. Az emberi hozzáállása egyszerűen nagyszerű. Olyan remekül, olyan hozzáértően végzi a dolgát, amit még másik masszőrnél soha nem tapasztaltam. Diszkrét, tapintatos, kedves, alapos. Nemcsak testileg "teszi helyre" az embert, hanem lelkileg is nagy támasz, és jó tanácsokkal látja el a pácienseit. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Művészetek Palotája

Megnyitása óta ez a kedvenc színházam. Annál is inkább, mivel legszívesebben balett előadásokat nézek meg, és itt a Nemzeti Táncszínház termében remek balettek közül tudok válogatni. Ezen kívül pl. Palya Bea és a Csík zenekar fellépése is felejthetetlen élményt nyújtott. Az épület is csodálatos, a külső képe ugyan nem tetszik annyira, de a belső tér nagyon ízléses, szép, tágas.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely