Molnár István

944372_618451344833024_426451907_n.jpg

4 értékelés

Kobuci Kert

Konkrét élményem volt, amikor kávét kértünk, hogy megkérdezték milyen kávét parancsolnak? Lehetett választani erős, közepes, hosszú kávéból, kevés tejjel, tejszínnel, vagy habbal, édesítővel, barna, vagy fehér cukorral. Megkérdezték, hogy milyen csészében, vagy pohárban szeretjük leginkább. Pedig csak egy kávét rendeltünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Harrer Csokoládémühely és Cukrászda

Életem legfinomabb gesztenyepüréjét ettem a Harrer Csokiműhelyben. Frissen előttem préselték, hatalmas adagban, körülötte a tejszínhab nem volt túl édes, éppen a legjobb. És mindenhez kaptunk egy kis pohár enyhe szódavizet, mint a régi kávéházakban. A felszolgálók nett öltözete, udvarias, kedves mosolya elragadó volt. Az üzemlátogatás pedig egyszerűen fejedelmi, de erről majd legközelebb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tercia Hubertus Restaurant, Panzió

A Tercia Hubertus étterem olyan már a belépéskor, mintha nem is Magyarországon lennénk. A stílusos belső udvarias vendégfogadó és kiszolgáló pincérekkel az emberben nyugalmat, jó hangulatot kelt. A felszolgált ételek íze, választéka és a vendég ízléséhez igazítva olyan, mintha egy családi fogadóban lennénk. Aki Sopronba látogat mindenképpen keresse fel, örök élménnyel lesz gazdagabb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyugat Magyarországi Egyetem

Az egyetem főépületéhez vezető úton már körül vesz bennünket a botanikus kert kristály tiszta levegője, a madarak csicseregnek, körülöttünk mókusok szaladgálnak, mintha tudnának, hogy itt senki nem bántja őket. Furcsa öltönybe , valdensbe öltözött fiuk és lányok jönnek velünk szembe és bár soha nem találkoztunk, mosolyogva köszönnek: "Jószerencsét". Az embernek az az érzése támad, hogy hazaérkezett, egy olyan helyre, ahol mindenki mindenkit ismer, tisztel. Az ember a természetet, a fekete rigókat, mókusokat és azok minket, no meg az ember az embert is, a köszöntésével. Tényleg igaz a Nyugat Magyarországi Egyetem valóban "Zöld Egyetem".

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

3 Kedvenc hely

Még több »
Kobuci Kert
Fő tér 1., 1033 Budapest
Harrer Csokoládémühely és Cukrászda
Faller Jenő utca 4, 9400 Sopron
Tercia Hubertus Restaurant, Panzió
Hubertusz út 1., 9400 Sopron