R. Fruzsina

R. Fruzsina

4 értékelés

Benevár Étterem

Nagyon elégedettek voltunk párommal. A hidegben való séta után nagyon kellemes meleg fogadott.Kedves,figyelmes pincérek. A kiszolgálás gyors,az ízek pompásak voltak és nagyon jól laktunk :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Capri Pizzeria

Ha pizza, akkor csak a Capriból. :) Nagyon finom a tésztája és a feltéteket sem sajnálják. A kiszolgálással és házhoz szállítással sem volt gond. Mindig időben megérkezett a megrendelt pizza. Nekünk bevált,csak ajánlani tudom ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagy Cukrászda

Szépen rendezett környezet, kedves kiszolgálás vár minket,ahányszor csak arra tévedünk. Nagyon finomak a sütemények,nem tudok úgy elmenni a cukrászda mellett,hogy legalább egy sütit el ne fogyasszak. Nyáron a fagylaltok is nagyon finomak,és választékos. A mátrai túráról hazafelé nagyon jól esik mindig betérni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizzeria e Ristorante il Caminetto

Először mikor ott jártam barátnőmmel, nem mondhatnám,hogy udvarias kiszolgálásban lett volna részünk. A pizzánk is mondhatni későn és kissé égetten érkezett. Másodjára a baráti köröm kedvéért tértem csak be,de csak üdítőt fogyasztottam. Az est végére a társaság belátta "igazam" volt. (természetesen beszámoltam nekik az első ott létemről) mondtam ha kiszeretnék próbálni nem bánom,legyen. ők kicsit bánták ...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely