Lajosné Sipos

1176231_628291393868438_1759085183_n.jpg

3 értékelés

Hotel Lővér****

Nagyon jó volt a kiszolgálás, az étteremben folyamatosan figyelték a svédasztalon megtalálható- e minden. Ha valamiből már kevés volt már pótolták. Naponta részt vettem a torna programokon, ahol nem volt az sem gond, ha egyedül voltam, akkor is megtartották a tornát.
A welness részleg is tiszta kifogástalan volt, folyamatosan tiszta szauna törölközőt biztosítottak. A szobák tiszták voltak, minden nap takarítottak. Már három alkalommal voltunk ott, de csak azért ilyen kevésszer, mert nagyon messze van Hajdú-Bihar megyétől. Még az idén szeretnénk elmenni ismét.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kormorán Étterem

Nagyon finom és nagyon sok ételt kaptunk nagyon kedves kiszolgálással és gusztutososan tálalva. Desszertként Gundel palacsintát kértem, mely annyira finom volt, hogy még ilyet soha nem ettem. Ajánlom mindenkinek, ha éhes és Poroszló közelében jár menjen be és próbálja ki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Duna Wellness Hotel Étterem

Már 5 alkalommal voltunk a hotelben, nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással. Az Szálloda szállás és éttermi árai is nagyon jók. Az étteremben figyelnek a svédasztalos reggelinél minden megtalálható legyen folyamatosan. A vacsoránál szemmel tartják, hogy amikor a levest elfogyasztjuk máris hozzák a második fogást, majd ezt követően a desszertet. A wellness részlegben minden igényt kielégítő szolgáltatást kaptunk. Folyamatosan volt személyzet a wellness részlegben, akik mindenre figyeltek. tisztaság, szaunák használata, rendben tartása.) Van infraszauna, finnszauna és gőzkabin is. A medencében tiszta kellemes hőfokú a víz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely