Süle Gyula

10153242_473629632737554_1173118430_t.jpg

4 értékelés

Kiskakas Vendéglő

Székesfehérváron az éttermek közül a Kiskakas Vendéglő a legkedvencebb helyünk. Évente több alkalommal, legtöbbször csak kettesben feleségemmel, de évente egy-két alkalommal nagyobb társasággal is meg szoktuk látogatni e vendéglátó ipari egységet. Kivétel nélkül minden alkalommal már a bejáratnál végtelen szívélyes volt a fogadtatás. A vendéglő nagyon kultúráltan néz ki kívül is, de főként belül. Nagyon udvarias és gyors a felszolgélás, csinosak és kedvesek a pincér hölgyek. Nagy az étel, ital és desszert választék, az ételek házias ízekkel, kellemesen fűszerezettek. Nagyobb társasággal a múlt év augusztus elején voltunk ott az egyik sógorom hetvenedik születésnapi rendezvényén, ahol 21-en voltunk, köztünk négy kiskorú gyermekkel. Mindenki nagyon jól érezte magát a vendéglő emeleti helyiségében a finom ételek, italok fogyasztása közben, étkezés után nagyon sokféle desszertből választhattunk és a születésnapi torta a tüzijátékkal tette fel az i-re a pontot. A vendéglő árai a középáras, megfizethető kategóriába tartoznak. A csinos, nagyon kedves felszolgáló hölgyek, amikor jutott rá idejük a gyors, udvarias felszolgálás mellett, még a kiskorú gyermekekkel is játszadoztak. Az ünnepeltnek az ajándékokat is ott adtuk át a zártkörű rendezvényen, ahol, természetesen a sógorom is nagyon jól érezte magát, annál is inkább, mert a gyermekei meglepetés-szerűen szervezték meg az egészet, az ünnepelt csak néhány nappal előtte szerzett tudomást az egészről. A leányáék hat fős családjával Írországból jöttek haza édesapjuk születésnapi rendezvényére. Összességében nagyon jól sikerült a 70. születésnapi rendezvény és a fentiekben leírtak alapján mindenkinek jó szívvel ajánlani tudom a vendéglőt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Művészetek Palotája

Már gyermekkorunk óta a komolyzene, az opera és a szinház rajongói vagyunk. Évtizedekig kombinált bérlrtünk volt az Opera-házba és az Erkel Színházba, utóbbi bezárásáig. 2005. március közepén megnyílt a Lágymányosi-híd ( most Rákóczi -híd) közelében, Duna folyó partján, a Nemzeti Színház szomszédságában a 21. század művészeti igényeinek kielégítésére a Művészetek Palotája. A több, mint 1500 férőhelyes Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben(amelyet akusztikai adottságai miatt Európa legjobb hangversenytermei között emlegetnek)három alkalommal volt részünk a Nemzeti Filharmónikus Zenekar, illetve énekkar által nyújtott lebilincselő élményben. Legjobban, mégis nemsokkal a megnyitás után(sajnos a megnyitón Varnus Xavér szenzációs orgonajátékát csak a TV-n keresztül élvezhettük)-ismerős
közreműködésével - bepillanthattunk a kulisszák mögé: a minőségi akusztikai hangzást biztosító korszerű szinpadtechnikai- és kommunikációs rendszer működésébe, ahol csodálatos élményben volt részünk. Ezt követően megnéztük a Ludwig Múzeum kortárs művészeti kiállítását, majd az estét egy finom vacsorával zártuk az étteremben.
Összegezve: Egy minden igényt kielégítő, az aulából csodálatos kilátás nyílik a hatalmas egybefüggő üvegfelületeken keresztül a gyünyörűen parkosított területekre, a Dunára, este a teraszról és a parkban lévő kilátóból a kivilágított Budapestre-, a Nemzeti Színházra- és természetesen a szintén kivilágított MŰPA-ra( mert hellyesen hosszú ű-vel kellene írni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eldent Fogászati és Implantológiai Centrum

Dr. Bruzsa Judit fogszakorvos ajánlására készíttettem náluk felső metszőfogaim hídját, amelyet azóta is minden probléma nélkül használok.
Nagyon udvariasak, minőségileg nagyon jól és gyorsan dolgoznak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orvosi Rendelők, Ügyeletek Fogászat Fogszabályzó szakrendelés

Dr. Bruzsa Judit fogszakorvoshoz jártam többször is fogcsináltatásra, aki nagyon kedvesen elbeszélgetett velem minden alkalommal. A fájdalmas beavatkozásoknak csak minimális részét éreztem. Aszisztensnői is végtelen kedvesek, aranyosak, szolgálatkészek

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely