D. Kati

D. Kati

6 értékelés

Árkád Kávézó

Hűvös, esős időben itt igazi meleg fogad. A forralt bor nagyon finom, az ára pedig teljesen rendben van. Végre egy belvárosi kávézó, ahol az árak "a földön járnak". A pincérek figyelmesek, előzékenyek. Kellemesen el lehet beszélgetni, nem kell senkit, semmit túlkiabálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Sokat járunk ide. A személyzet fáradhatatlan. Bár nem ismernek név szerint, mégis tudják már, mit szeretünk, milyen extra igényeink vannak. Sokszor javasolnak terméket, amivel (árban) jobban járunk. Szeretünk ide betérni, mindig van hely...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Százéves Cukrászda

Bár elég messze lakom a cukrászdától (Debrecenben élek) amikor arra járok, nem hagyom ki a cukrászdát. Már a berendezés elvarázsolja az oda betérő vendéget. Ehhez párosul a kiszolgálók kedvessége, udvariassága. A sütemény választék hatalmas, a bőség zavarával állok a pult előtt. Az ár nem olcsó, viszont a sütemények mérete sem hagyományos nagyságú... sokkal nagyobb, mint amit várhatunk. Varázslatos hely!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Digi Ügyfélszolgálat

Októberben kötöttem szerződést a DIGI-vel. Azóta több alkalommal jártam bent... s igen jók a tapasztalataim. A DIGI szerelői pontosak, előzékenyek, udvariasak. Az ügyfélirodában dolgozók mindegyike türelmes, mosolygós, előzékeny, udvarias. Igyekeznek a problémámat minél hamarabb megoldani, a felmerülő kérdésemre készségesen válaszolnak. A szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve. A tévé képe gyönyörű, hangzása nagyon jó. Az internet gyors, nem akadozik. A telefon már csak bónusz. Végre egy kábelszolgáltató, mely azt adja, amit ígér. Nem csalódtam bennük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barabás Étterem

Középiskolás csoporttal jártunk a Barabás Étteremben már több alkalommal is (Hajdúböszörmény, Széchenyi Kollégium). A hely nagyon elegáns. A személyzet udvarias, előzékeny. Az árak (csoport lévén) megbeszélés tárgyát képezték. Sikerült tisztességes, számunkra is elfogadható árban megegyezni. Az ételek nagyon finomak, elégségesek. S annak ellenére, hogy 25 fős körüli csoporttal megyünk, a tálalás mit sem veszít a színvonalából. Még nem csalódtunk bennük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Citibank

Ez az én bankom. Lassan 2 éve vagyok itt...és imádom. Szerem azt, ahogy bánnak velem. A bank barátságos... meleg. A legjobban viszont azt értékelem, ahogyan itt bánnak velem. Itt érzem azt, hogy fontos vagyok számukra. Egyetlen emberhez fordulok csak. Nem kell máshoz mennem, Ő az "én bankárom". Mindenben segít (nem tudom használni az online felületet, átutalási gondom akadt...), türelmes, mindent érthetően elmagyaráz, amit nem értek. És a mosoly... ez minden ott dolgozóra jellemző (na jó, a biztonsági őr nem mindenkire mosolyog, de azt gondolom, neki nem is ez a feladata... annak ellenére, hogy ő is készségesen segít mindenkinek). A banki termékeik, a kölcsönkonstrukcióik, a folyószámla variálhatósága, a szerződésben foglaltak betartása... még jobban megerősít abban, hogy jól választottam. Nemek a BANK csak a CITI lehet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely