Romhanyi Monika

207684_1811857968585_5480787_n.jpg

6 értékelés

Hotel Európa Fit****superior

A Hotel Europában tavaly tavasszal voltam. Az konyha kitünő, nem sablonos reggeli. A szobák csodálatosak,a személyzet nagyon kedves volt ás figyelmes. A kinti medencét nagyon élveztük. A nagy kerttet és a játszórészt a gyerekek nevében köszönöm. Ajánlom mindeniknek figyelmébe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Négy Muskétás Étterem és Söröző

A kedvenc éttermem Budapesten. A tárbeefsteakért idejárnak Szentendréről ismerőseim is. A séf ajánlatát szinte havonta változtatják. Érdemes megkostólni. A gyulai palacsinta, gesztenyepüré fagylalttal a kedvencem lett. Volt, hog yodatelefonáltunk zárás előtt fél órával, hogy mennénk egy gyors vacsorára. És a vacsora szokás szerint kíváló volt!!! Mindenkinek ajánlom. Barátságos szeméylzet, jó árak, minőség felső fokon!(A gyerekeknek van gyerek menű is )

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Vian Bisztró Bazilika

Kedvenc déli étkező helyem. A déli menűválasztékuk egyedi, érdekes. A baj csak az , hog ynagyon zsúfolt déli órákban és a vendég úgy érzi, hogy átrohannak rajta. Volt, hogy 20percet vártam a kiszolgálásra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orfeusz Pub

A felszolgáló kedvessége, figyelmessége határtalan. Az ember otthon érzi magát akkor is, ha nő létére egyedül megy le. Itt barátságok köttetnek és nyáron a teraszrészen rögtönzöt kártyaparti során még több barátra tettem szert. A juhtúros szendvicsük kitünő. Vannak rendezvények-farsangi party, karaoke est-, amelyet nem szabad kihagyni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Vian Bisztró Bazilika

Kedvenc Déli helyem. Kitűnő menü , gyors kiszolgálás. Soha nem bírok ellenállni az édességnek és azt is mindig megkóstolom. Ajánlom mindenkinek.Erzsébet utalványt és "szépkártyát"is elfogadnak.Könnyű megközelíthetőség. Mindig tele van délidőben.
Érkezz időben, hogy asztalod legyen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ferenc Ferdinánd Monarchia Étterem

Az ételek minőségével nem voltam megelégedve, a kiszolgálás is fura"jaj vendég menj már haza" érzésem volt. Sokkal többet vártam .....Az étterem szép , de a többion változtatni kellene. Ide biztos nem megyünk többet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely