Edit. Varga

Edit. Varga

4 értékelés

Tara-Vet Állatorvosi Rendelő

Debrecen legjobb állatorvosi rendelője. Jól megközelíthető bármilyen tömegközlekedéssel. Az ott dolgozók kedvesek, barátságosak és nagyon lelkiismeretesek. Jól felkészült, állatszerető csapat.
Az árak rendkívül korrektek. Csak ajánlani tudom, mert nagyon jóemberek és bármiben segítenek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Uzsoki Utcai Kórház

A traumatológián és a fül-orr-gégészeten jártam már az Uzsoki kórházban. A traumatológián Dr. Pantó Tamásnál voltam ő nagyon rendes orvos és alapos. A fül-orr-gégészeten pedig Dr. Kiss Dolóresznél, akiről ugyanazt tudnám elmondani. Időpont egyeztetés nélkül fogadott, amikor elmondtam neki a problémám. Más osztályon szerencsére nem voltam, de én teljes mértékig megvagyok elégedve a kórházzal már csak azért is, mert segítőkészek az ott dolgozók. Tiszta rendezett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

Sok üzlet, kedves kiszolgálás mindenhol. Mindig van valamilyen akció. Bármit megtudok egy helyen venni nem kell még 3 bevásárlóközpontba átmennem. A korcsolyapálya pedig nagyon tetszik. Csak ajánlani tudom. :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház

A legjobb lakberendező áruház Budapesten. Az árak megfizethetők és mindent, amire szüksége van az embereknek megtudnak vásárolni otthonukba vagy akár irodáikba. Vásárlás előtt vagy után pedig átlehet menni az éttermükbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
IKEA Bútoráruház
Örs vezér tere 22, 1148 Budapest
Tara-Vet Állatorvosi Rendelő
István út 13, 4031 Debrecen