Séra Tünde

1405_583484898350173_1995124546_n.jpg

4 értékelés

Wasabi Sushi & Wok Étterem

Az én és az öcsém születésnapja alkalmából látogattunk el hozzájuk - a születésnapi akciót mindenkinek ajánlom figyelmébe! Hangulatos környezetben nagyon finom ételeket kóstolhattunk meg, a running sushi szuper találmány, mindenki megtalálhatta a kedvencét. A japán konyha mellett más ázsiai konyhák különlegességeiből is válogathatunk. A gyümölcslékülönlegességeket és a gyömbérsört is érdemes kipróbálni :) Plusz nagyon jó helyen van az étterem, a belvárosban könnyen megközelíthető helyen, nagy parkolóval körülvéve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hüse Vendéglő

Ha családi eseményen étterembe megyünk, mindig erre esik a választás. Kellemes környezet, nagy választék, finom, bőséges ételek barátságos áron, kedves, türelmes pincérek - én is mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vanilia Cafe Cukrászda

A fagylaltjukat ajánlom figyelmébe mindenkinek - de legalábbis a józsaiaknak! Nagy választék, sok különlegesség, nagyon finom ízek (tényleg olyan íze van a fagyinak, ami a neve, nem valami mű, esetleg ízetlen izé) és minden évben a debreceni árak alatt maradnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

New Yorker

Ha a Fórumban járok, szinte sose tudom megállni, hogy ne nézzem végig az akciós állványok kínálatát - és olyankor mindig veszek is valamit... jó minőségű, ötletes ruháik vannak, számos pólóm-felsőm van tőlük, amikhez tényleg jó áron jutottam hozzá. A férfiaknak is javaslom - itt még a rendkívül válogatós öcsém is szívesen körülnéz, és általában le is csap 1-1 vicces mintájú pólóra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely