Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

t. zoltán

Vélemények, értékelések (15)

Semiramis Kávézó és Teázó

Értékelés 2014. 01. 10. 13:32
Kávé szempontjából a legjobb Székesfehérváron! Kínálata választékos! Nepáli kávékülönlegességektől az olasz és bécsi kávéig szinte minden megtalálható! A kávék frissen őrőlt magvakból készülnek és mindne nap van napi ajálnat. Az ár/érték arány kiváló a kiszolgálás kedves és gyors. A kávé vásárolható elvitelre is és csokoládé különlegességeket is lehet kapni.
  • elismerés
  • Carpe Diem Teaház

    Értékelés 2014. 01. 10. 13:49
    Sajnos azt tapasztaltam, hogy romlott a színvonal. Lehet épp "rosz passzban" találtam a kiszolgáló személyzetet (kb 2 hónapja) de inkább flegmának mondanám mint kedvesnek. Szinte sikerült elvenni a kedvemet a teázástól! Régen a lányok segítőkészek, kedvesek és mosolygósak voltak, de sajnos most nem ezt tapasztaltam, és a rosz élmény miatt nem is valószínű, hogy vissza fogok térni. A tea alapvetően jó, bár most kissé fura volt... Viszont ha jó "szériát" és kedves pincért fogunk ki, akkor segítőkészek és kedvesek. Nagy szakértelemmel rendelkeznek.
  • elismerés
  • Kismandula Cukrászda

    Értékelés 2014. 01. 10. 14:09
    A sütemények, desszertek talán a legfinomabbak a városban. Nyáron a fagyik szintén az egyik legjobban. Kiválóan sikerült a felújítás/bővítés. A személyzet gyors, kedves. Szinte soha nem fogadnak el borravalót. Hangulata magávalragadó
  • elismerés
  • Mauro Ristorante Pizzeria Gelateria

    Értékelés 2014. 01. 10. 14:15
    Az a vendéglátó egység ahol a tulajdonos is folyamatosan jelen van mint felszolgáló sokmindent elárul! A kiszolgálás szinvonala és gyorsasága egyedülálló, ezért nem kell megijedni ha nagy a sor a bejáratnál, mert mindneki hamar sorra kerül. A nagy befogadó képesség ellenére mégsem érzem zsúfoltnak. Szinte már minden alapanyag egyedi "mauro". szalámi, sajtok, teák, kávék mind-mind saját névvel ellátottak. Ha az ember Zamárdiban jár, nem érdemes kihagynia az alkalmat, hogy igazi olasz ételeket egyen. ár/érték arány kiváló
  • elismerés
  • Volt Egyszer

    Értékelés 2015. 06. 03. 12:37
    Nagyon hangulatos kávézó! A személyzet kedves és segítőkész. Hangulatos terasz a városi szökőkút mellett. Széles választék, kiváló alapanyagokból dolgoznak.
    10 ital után egy ingyen jár akció! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  • elismerés