t. zoltán

photo.jpg

15 értékelés

Sirály Étterem

Változatos, magyaros ételek (szarvas, pisztráng, fogas) kiváló, gyors és kedves kiszolgálás. Délben élőzene, svédasztalos reggeli. A nagy befogadóképessége miatt néha túlzsúfolt és az út közelsége teraszon ülve kissé zavaró, de összességében Visegrád egyik legjobb étterme.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csokonai Söröző

Debrecen egyik legrégebbi és leghíresebb étterme és sörözője. Az ételek íze kiváló. Változatos, bőséges adagok. Külön kuriózum a csokonai leves ami kihagyhatatlan. Külön felhívnám a figyelmet az étterem játékára, miszerint ha fizetésnél a dobókockával 3szor kidobjuk a csokonai jelet, a főételek ingyen voltak a vendég számára :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Imola Hotel Platán


Eger legújabb és legmodernem szállodája. Kifejezetten pároknak ajánlanám akik egy kellemes hétvégét szeretnének tölteni Egerben.Nem családközpontú szálloda, így gyerekeseknek nem ajánlanám. Az óvároshoz 5-10 perc sétára található, autóval a pályáról könnyen megközelíthető. A személyzet udvarias, a kiszolgálás minősége kiváló. A szobák designeosak, a Wellnes részleg sokszínű (különböző gyógyhatású medencék) a szauna világ szintén kitűnő ( szénás szekér található az egyik szaunában) a hideg vizes "lábmedence" kitűnő. Ingyen belépő jár az egri starndhoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermál Hotel Visegrád****superior

A szállodában érezhető évről évre a változás (vagyis inkább az elmúlt szezonban). Új "lapos" tévék kerültek a frissen festett, felujított szobákba. A programok kiválóak, főleg gyerekek szempontjából (gyerekszinház, gyerekdiszkó, kiváló animátorok) és a felnőtteknek is borkóstolokkal, méz- és egyébb termékínálókkal kedveskednek szinte egész nap. Az ételek minősége javult (bár eddig sem volt gond velük, de változatosabb, magyarosabb lett a menü) A wellnes részleg medencéi változatosak kinnt és bennt egyaránt. Ami zavaró, hogy nincs egyértelműen, jól láthatóan kihejezve a szaunavilágban az, hogy van külön natúr szanua az arra vágyóknak, így sajnos szinte elkerülhetetlen, hogy néhol meztelen emberekkel találkozzon az ember és ez kellemetlenségeket okozzon. ( természetesen a személyzet azonnal intézkedik ha "jelentés" érkezik ilyen esetről, de kínos pillanatok elkerülhetőek lennének, ha előre figyelmeztetik az embert erről) Feltünt, hogy a fürdőszobákból eltünt a kézi szappan és a földszinti lobbi bár is hamarabb zár. Összeségében mégis csak ajánlanám, főleg családosoknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szilvia-81 Cukrászüzem

Az egyik legjobb cukrászda már évek óta. Változatos ízviliág, klasszikus és modern sütemények. Sajnos ha jól tudom, mint cukrászda már nem üzemelnek, így csak máshol szerezhető be az általuk készített sütemény.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gémeskút Étterem

Családias étterem, házias ízek. Nagy adagok, kedves és gyors kiszolgálás. A környezet festői, ez egész Velencei tavat be lehet látni, az étterem mellett kis park gémeskúttal és játszótérrel. ár/érték arányban a környék legjobb étterme.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger King

Sajnos a város egyetlen Burger king étterme. a kiszolgálás gyors és segítőkészek az alkalmazottak, tájékoztatnak az éppen futó akciókról. A kávé jó minőségű. Az étel ugye adott, arról nem sok mindent tudok elmondani :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei

A kávék minősége kiváló, változatos és egzotikus. A személyzet hozzáértő (barista ) Pontgyűjtő akciók és egyébb kedvezmények rendszeresen vannak. Szinte mindig talál az ember különlegességet. Eleinte még zavart, hogy nem hozzák ki a megrendelt termékeket, de aztán rájöttem ezáltal még lassabb lenne a kiszolgálás. Sajnos ez egy negatívum a kávézó életében, hogy "időt kell szánni" arra is, hogy megkapjuk a kiszemelt kávékat. Sokszon túlzsúfolt, nem lehet leülni, ami főleg a diákoknak köszönhető, akik egymaguk foglalnak el 3-4 személyes asztalokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hard Rock Café

Jópár Hard Rock Cafét megjártam már Európában, de nyugodt szívvel állíthatom, hogy csak az ereklyéket nézve a budapesti az egyik legjobb. Rengeteg Beatles relikvia sorakozik, ami egyedülálló. Nagy kedvencem Buddy Holy kabátja :) Mivel frenchize, ezért sajnos az árak igen magasak egy magyar pénztárcának, de az adagok hatalmasak és igazán finomak az ételek. A személyzet segítőkész, kedves, mosolygós, pörgős igen magas angol tudással (kiváló akcentussal rendelkeznek, ami igen ritka szerintem ebben a szakmában sajnos) Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a vendégek talán (amikor ott tartózkodtam) 80%-a csak azért jár oda, mert Hard Rock és oda kell menni, ügyet sem vetve a relikviákra! Hogy egy család még fel sem emeli a fejét arra, hogy Madonna, Richi Sambora, Prince vagy Michael Jackson tárgyai előtt ül, az számomra elszomorító. Persze ez nem az étterem hibája ami maximálisan 5csillag fölött teljesít mindenben, egyedül a mosdót találtam túl "iparinak" de ettől még 5 *

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ramada Resort Aquaworld Budapest - 4* superior szálloda

A szálloda modern, letisztult és kifogástalan. A belső Wellness szintén tökéleset bár nem túl nagy. A szobák mondernek, a lakosztályok tágasak, jól felszereltek. Az Aqua World gyerekek számára maga a paradicsom a rengeteg csúszda és élmányfürdő miatt. A szállodából való átjutás az Aqua World-be lehetne jobb is. Sokszor fordul elő probléma a beléptető kapunál ahol nincs személyzet, hogy segítsen.
Nagy negatívum az éttermi személyzet! Sok a fiatal aki irányítást igényel, mert még nem elég rutionosak egy svédasztalos vacsora levezényléséhez. Rugalmatlanok az asztalok kezelését illetően (összetolni pár asztalt) és kissé ügyetlen a kiszolgálás. Az "öregek" akik már rutionasabb viszont nehezen bírják úgy érzem ezt a terhet, ami rájuk ragad a fiatalok miatt. Számomra elfogadhatatlan, hogy egy ilyen szállodában 15-20 percbe teljen az, hogy valaki egyáltalán megkérdezze milyen italt hozhat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Imola Hotel Platán
Csákány utca 7, 3300 Eger