Ildikó Kmetti

1897_506951662722185_1012034046_n.jpg

4 értékelés

Öreg Morgó Étterem és Pizzéria

Szép és tiszta környezetben kedves felszolgálókkal,minden igényt kielégítő étlappal. Jó megközelíthetőség és parkolási lehetőség közvetlenül az étterem előtt. Alkalmas csoportos rendezvények megtartására és a közeli táborok igényeinek kielégítésére is.De ajánlom pároknak egy kis romantikázásra is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Choco Cafe Váci Csokizó

Vác központi helyén található. A finom édességek, kávékülönlegességek Mekkája volt ez a hely nyitásakor. Külön varázsa volt a nyári üldögélés a harangjáték tövében. Sajnálattal tapasztaltam azonban, hogy a régi kedves felszolgálók már nincsenek, sőt szerintem a minőség is romlott. Sajnálom nagyon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Floch Cukrászda

Minden jeles alkalomra náluk vásárolok. Tortát vagy szelet süteményt az egész városban itt lehet a legolcsóbban megvenni és a minősége is kifogástalan. A rendeléseket mindig pontosan és időre teljesítik, rendkívül gazdag a választék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Angelato Fagyizó & Kávézó

Rendkívül barátságos, tiszta hely. Tele olasz különleges süteményekkel. Nem lehet elcsábulás nélkül elmenni mellette. A nyári terasz olyan,mintha egy kis szigeten ülne le az ember a nyüzsgő városban. A felszolgálók nemcsak finom,hanem rendkívül kreatív módon díszített kávékülönlegességeket képesek a vendégek elé varázsolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely