B. Timi

B. Timi

3 értékelés

Hotel Karos Spa**** superior

A szállodát csak ajánlani tudom ! Ráférne némi korszerűsítés, de ezt leszámítva minden szuper ! Az ételek finomak, a személyzet udvarias, a wellness részleg nagyon kellemes, a forróvizes gyógyfürdő volt a kedvenc, ahogy az üvegfalon keresztül nézhettük a hóesést ! Nagyon szerettük és visszamegyünk még ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Kapitány Wellness****

Egy romantikus, Valentin napi csomag keretein belül töltöttünk el egy hétvégét a Hotel Kapitányban. Bár a jakuzzi nem üzemelt (és el tudtam volna képzelni még 2-3 medencét is), ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat. A szoba tiszta, kellemes, a személyzet barátságos, az ételek (talán eddigi wellnesseléseink közül a) legjobbak voltak. A Valentin napi vacsora pedig lenyűgöző volt. Másnap még fel is kerestük a főpincért, mert abból a bizonyos sonkából mindenképp vásárolni akartunk :) Csak ajánlani tudom a szállodát azoknak, akik nyugodt pihenésre vágynak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gunaras Resort Spa Hotel****

Szuper hely ! Lenne... Pár negatívumot és sok pozitívumot fel lehet sorolni a szállodáról. Mi biztosan kifogtuk a rossz időpontokat/pillanatokat, mert a személyzet nem volt túl barátságos, pedig nem vagyunk kukacoskodó vendégek. A szoba tisztasága is hagyott némi kívánnivalót maga után és sajnos a poloskainvázió sem tette szebbé a pihenést, mert a teraszon lévő jakuzzit kora estétől már nem lehetett használni emiatt.
DE!
A fürdő részleg gyereknek és felnőttnek egyaránt élményt nyújt, az ételek finomak és bőségesek, a szálloda maga csodálatos és a squash pálya remek ötlet ! Ha nagyobb figyelmet fordítanának a vendégek véleményére, biztosan a legjobb szállodák közé sorolhatnám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely