Nagyné Kati

373979_256543981071114_1852404093_n.jpg

4 értékelés

Benevár Étterem

Dec. 28.-án és szilveszterkor is itt voltunk a természetjáró egyesület tagjaival. A vacsorával, zenével és a kiszolgálással is meg voltunk elégedve. Az étteremben kellemes meleg volt, a pincérek és a konyha gyors volt és az ételek is nagy adagok és kifogástalanok voltak. Köszönjük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Thermál Hotel***

A szállóban töltött napok nagyon kellemesen teltek. A doktornő személyre szabottan kiírta a kezeléseket, utána a lehetőségekhez képest megfelelően megkaptuk az időpontokat. Ez kicsit jobb is lehetett volna, mivel a 4 kezelés az egész napra szétszórtan volt, kevés idő maradt az épület elhagyására. A szállással, étteremmel, minden mással meg voltunk elégedve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Szieszta

A nyugalom szigetén éreztük magunkat itt. A szobák és az ellátás nagyon jó volt. Nagyon tetszett a városnéző vonat amivel elmentünk a Fertő tóhoz, ahol hajókázhattunk a tavon. A hotel által szervezett városnézés idegenvezetővel és az erdei túra is vezetővel is arra szolgált, hogy jól érezzük magunkat. Köszönjük

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak

A festői helyen lévő Liget hotel igazi felüdülés volt. Kiemelkedően jó volt az ellátás, az úszómedencéből elénk táruló látvány igazán egyedi volt. Ez a hely télen - mikor szánkózási, síelési lehetőség volt - és kellemes tavaszi időben - mikor a kristálytiszta levegőn jókat lehetett túrázni - egyaránt nagyon jó választás volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely