Zsanka

1966963_597872153629035_105281286_s.jpg

4 értékelés

Sir Francis Drake Restaurant és Pub

Az egyik legjobb étterem a városban. Hangulatos berendezés, kedves és figyelmes kiszolgálás. Nagyon jól főznek. Nem a legolcsóbb hely, de hatalmasak az adagok. Én a felét sem tudtam megenni a vacsorámnak. Az ár érték-arány ezért nagyon megfelelő. A maradékot pedig szívesen be is csomagolják. Bátran ajánlom mindenkinek. Megyünk máskor is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sir Francis Drake Restaurant és Pub

Az egyik legjobb étterem a városban. Hangulatos berendezés, kedves és figyelmes kiszolgálás. Első ránézésre nem a legolcsóbb hely, de az adagok hatalmasak. Épp ezért az ár-érték arány nagyon megfelelő. Én a vacsorámnak csak a felét tudtam megenni. A maradékot szívesen be is csomagolják. Nagyon jól főznek. Bátran ajánlom másoknak is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marcipán Cukrászda

Nekem a süteményeik kissé édesek, valamint lehetnének picit barátságosabbak az árak. Fagyiban viszont verhetetlen a Marcipán, ehhez kétség nem fér. A hely maga nagyon hangulatos üzleti megbeszéléshez is kiválóan alkalmas.

Hasznos ez a vélemény? Igen

dr. Abkarovics Eduárd fogorvos

Eddig nem hittem, hogy van fájdalomentes fogászat. Ma fogeltávolításom volt feltátással. Még csak kellemetlen sem volt! Mindenkinek ajánlom Doktor Urat! Nagyon jó szakember és emberileg is csak jót tudok mondani róla.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely