Papp-Horváth Hajnalka

Papp-Horváth Hajnalka

5 értékelés

Barcelona Tapas Bar

Párommal kb. 2 hónappal ezelőtt jártunk a Barcelona Tapasz Bar-ban. Az élmény nagyon kellemes volt - a hely modern és tradicionális egyszerre, az ételek különlegesek, finomak és bár nem túl nagy adagok - az ember pont tökéletesen érzi magát ha az előételtől a desszertig mindenből fogyaszt. A zenét imádtam! A kiszolgálás is kedves, így bátran ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trattoria Mamma Étterem

Párommal mi is az Étterem Hét keretében voltunk. Mennyei ízek, bőséges adagok és nagyon figyelmes kiszolgálás jellemző rájuk. A környezet nagyon kellemes, tradicionális - a hangulat kiváló! Biztosan visszatérünk még!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Abacus Business & Wellness Hotel****

Egy napos wellnessezésen jártam ott a család nőtagjaival. Hétköznap mentünk, így a medencés rész szinte csak a miénk volt. Sajnáltuk kicsit, hogy a szaunákból nem mindegyik működött, de ezt leszámítva szuper élmény volt! Isteni volt a csokis masszázs, a hotel valóban nagyon szép. Amit hiányoltunk, hogy a wellness-részhez nem kapcsolódik egy külön étkezős lehetőség...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Báder Fogadó Étterme

Családias, hagyományosabb típusú étterem. Főként a hangulatáért lehet szeretni. A kiszolgálás nagyon kedves, az ételek bőségesek. Árakat illetően nagyon barátságos, ár-érték arányban tehát teljesen rendben van!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Kara Budapest

Barátnőmmel a törzshelyünk volt, amikor még szinglik voltunk... most már csak folyton-folyvást oda vágyunk :D A legtökéletesebb hely ha csak egy kávéra, egy teára, vagy egy mártogatós könnyű vacsira vágyik az ember - pedig a hely nem egy étterem! Vizipipánál érdemes a drágább dohányból kérni, a szilvás ízű valami mennyei! Akkor is nyugalmat talál ott az ember, ha sokan vannak, mert valahogy a nyugalom terjed emberről emberre - és észre sem lehet venni, hogy már 3 órája a kivilágított Hősök terét bámuljuk a teraszról. Nem csak a hangulata, hanem a látvány is meseszerű - kint és bent egyaránt. :) Egyszerűen imádnivaló hely, szuperjó pincérekkel!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely